úterý 5. srpna 2014

Přehled novinek za týden 28. 7. - 3. 8. 2014


Evil Dead se dočká televizí podoby, ve Flashovi se objeví Plastique a Patrick Wilson nebude hrát v Ant-Manovi. To a další televizní a filmové novinky z uplynulého týdne naleznete uvnitř článku.

Kurýr ještě neřekl poslední slovo. Příští rok odpremiéruje první díl chystané trilogie Transporter Legacy. Půjde o origin story bez Stathama.

Sharknado se dočká třetího dílu.
Trailer na druhou řadu Sleepy Hollow.

Premiéru Sharknado 2 vidělo 3,9 milionu diváků, což je pro stanici Syfy rekord. Navíc na 

Twitteru v počtu zmínek předběhl i Hru o trůny nebo Miley Cyrus.

Rapperka Iggy Azalea se objeví v Rychle a zběsile 7.
Kelly Frye si zahraje v seriálu The Flash a to záporačku známou jako Plastique.

Zemřel Panna Rittikrai, muž, který trénoval například Tonyho Jaa a podílel se na režii jeho filmů jako Ong-Bak 2 nebo Tom Yum Goong 2.

Zoe Saldana prozradila, že natáčení dalších dílů Avatara (budou se točit tři najednou) zabere zhruba osm až devět měsíců.

Další trailer k zajímavě vypadajícímu dobrodružnému filmu Labyrint: Útěk.

Režisér povedeného britského sci-fi Útok na věžák  Joe Cornish dostal nabídku režírovat reboot King Konga. Scénář by měl zajistit Max Borenstein (Godzilla)

Dalším filmem Quentina Tarantina přece jen bude western The Hateful Eight. Původně se rozhodl, že na projektu pracovat nebudu, když se scénář objevil na internetu, ale rozmyslel se.

Sam Raimi, jeho bratr a Bruce Campbell pracují na seriálové verzi jejich klasiky Evil Dead. Hlavní role by se měl ujmout právě Bruce Campbell.

Patrick Wilson se vzdal role v Ant-Manovi, prý kvůli tomu, že má jiné závazky.

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.