čtvrtek 7. srpna 2014

PODZIM 2014: Barrandov křísí Nikdo není dokonalý s Patrikem Hezuckým!


Co všechno Barrandov plánuje na podzim?
Televize Barrandov je třetí celoplošnou stanicí, která odhalila své podzimní programové plány. A stejně jako Česká televize a Nova se i tato televize zaměří na původní tvorbu.

SERIÁLY

Hlavním tahákem by měl být premiérový cyklus Stopy života režiséra Tomáše Magnuska a scenáristy Jana Cimického. Barrandov seriál rozdělí do dvou osmidílných řad, přičemž ta první by měla premiérovat někdy v říjnu tohoto roku. Každý díl se bude věnovat příběhu "pacienta týdne", jako pojítko seriálu poslouží Marek Vašut s Kateřinou Brožovou jako manželský pár psychiatrů. Seriál slibuje účast takových jmen jako je například Josef Abrhám či Libuše Šafránková

Magnusek letos o práci nouzi mít nebude, protože pro Barrandov sestříhává a dotáčí dvacetidílný seriál Bastardi, který spojí všechny tři snímky z jeho komerčně (ne však kriticky) úspěšné trilogie. Každý díl by měl mít třicet minut. Seriál se bude vysílat každé úterý večer.

Pondělní večery pak na Barrandově obsadí nejprve reprízy první řady nepovedené komedie Ona a on a později na ni naváže premiérová druhá řada.

VLASTNÍ POŘADY

Z novinek publicistické tvorby Barrandov nabídne netradiční diskusní pořad Týden v ringu s bývalým sporťákem Václavem Tittelbachem a boxerským mistrem Ondřejem Pálou. Upřímně si ale nedovedu představit, co od tohoto pořadu čekat. Nejprve asi daného politika Tittelbach pořádně vyzpovídá a pak mu Pála dá "přes držku" (poznámka: autor tohoto článku nepodporuje násilí. Ale pár ran na záda by politici od Ondřeje Pály dostat mohli).

Pokračovat budou i nové díly úspěšných dokumentů Tajemství. Na paškál si tvůrci pořadu vzali Jiřinu Jiráskovou, Vladimíra Menšíka nebo třeba Lubomíra Lipského.

V kategorii zábava bude Barrandov pokračovat ve svých osvědčených pořadech a také 20. září přidá novou verzi kdysi populárního pořadu s Jiřím Krampolem Nikdo není dokonalý. Tentokrát se ale v roli moderátora představí před kamerou po delší době Patrik Hezucký a režisérské taktovky se ujme slovenský režisér talentových soutěží a zábavných pořadů Peter Núňez. Barrandov tak po Kufru a Videostopu sahá po dalším pořadu, kterému chce vdechnout "nový život". 

FILMY

Barrandovská filmová nabídka není naplněná hollywoodskými peckami, ale na to už jsme zvyklí. Namísto toho televize na kopci nabídne Sexy Pistols, Poslední legii nebo třeba Křižovatku smrti

Co na barrandovskou nabídku říkáte? Myslíte si, že s tímhle má šanci na úspěch?

Foto: TV Barrandov

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.