sobota 9. srpna 2014

Kráska týdne: Lili Simmons - Vypadá jako neviňátko, ale nebojí se ukázat tak, jak ji příroda stvořila

Mladičká americká herečka a modelka se na plátně a obrazovce neobjevuje dlouho, ale to neznamená, že nezvládla zaujmout.


Lili se narodila v Kalifornii, konkrétně v La Jolla a to v roce 1992. Je to tedy ještě "pískle". Protože už jako mladé děvče byla velmi pohledná, vyhmátla si ji modelingová agentura Ford Models a dívka pracovala pro firmy jako Bebe Stores nebo oblíbenou značku Roxy.

A jako 99 % modelek, i ona zatoužila po kariéře herečky a v roce 2010 měla šanci zkusit si, jaké to je. Zahrála si ve webové sérii Hollywood is Like High School with Money. Následovaly menší "štěky" v seriálech Zeke and Luther nebo Mr. Sunshine.

Ve filmu se objevila v roce 2012, konkrétně v projektu Tlusťoch válí, poté se mihla v seriálu Vegas, ale skutečným zlomem byla role Rebeccy Bowman v drsném akčním seriálu Banshee (recenze).

Původně se sice ucházela o roli Devy, ale tu nakonec nezískala. Bylo jí řečeno, že je pro ni moc "stará" a příliš sexy. Lili ale zaujala a později se jí ozvali producenti, aby se vrátila kvůli konkurzu na postavu Rebeccy. Vyšlo to.

A zaujala nejen svým hereckým talentem, ale také tím, že si nějak nelámala hlavu s erotickými scénami a nahotou. Také proto si ji jistě vybral časopis Maxim, na jehož stránkách se objevila.

Nedávno jsme také mohli herečku vidět v seriálu Havaj 5-0 nebo Temný případ a brzy se objeví ve filmu The Guilty Innocent.

Všimli jste si Lili v Banshee?
 





 

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.