sobota 19. července 2014

Batman v Superman: Dawn of Justice - Uvidíme postavy ze seriálů na filmovém plátně a naopak? Nehrozí

Doufali jste, že uvidíme televizního Arrowa ve filmu Justice League? Doufat můžete, ale to je asi tak vše. Naděje zadupal do země Geoff Johns, který na to byl tázán na tiskové konferenci Television Critics Association.

Zatímco Marvel s tím nemá problém a postavy z filmového universa klidně pošle na obrazovky, tak DC hodlá jít přesně opačným směrem. Tvrdí to Geoff Johns, který pracuje v DC jako šéf kreativců. Na to, zda existuje možnost takzvaných crossoverů, tedy projektů, ve kterém se propojí dva různé "světy" (v tomto případě televizní a filmový), odpověděl, že DC je nakloněno tomu, aby existovaly dva odlišné vesmíry.

Jednoduše se tak nebude operovat s tím, že veškeré projekty od DC se odehrávají v jednom universu, ale televizní a filmový svět budou fungovat nezávisle na sobě. Jako menší náplast na toto rozhodnutí, by mohlo fungovat oznámení, že uvidíme mnoho postav z DC v seriálu Arrow a The Flash, ale ihned  nato bylo řečeno, že to nebude ani Batman, ani Superman.

Striktní oddělení obou vesmíru podle Johnse filmařům umožní vyprávět příběhy, které jsou vhodné pro filmové plátno. A prozkoumat jiné části DC universa. Prostě není myšlence crossoveru nakloněn, jeho vyjádření "Nepropojíme filmové a televizní universum," mluví jasně.

Johns byl také tázán na to, kterou postavu by na plátně rád viděl jako další. Jeho odpověď byla Shazam. A právě o jeho filmu už se nějaký ten pátek spekuluje a to, že je favorit tak významného pracovníka DC, by mu mohlo dost napomoci k realizaci.

Dělá DC dobře, když nechce, aby se oba světy prolínaly nebo si myslíte, že je to škoda?

2 komentářů:

  1. no já nevím - podle mě je to hloupost. Třeba Stephen je jako Arrow naprosto skvělej. A představa, že v Justice League ho bude hrát někdo jinej? To prostě nejde - pořád budu srovnávat a povedete to akorát k tomu, že jednoho nebo druhého nebudu mít rád (seriálového nebo filmového) :)

    OdpovědětVymazat
  2. proto mám o něco víc rád marvel

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.