pátek 18. července 2014

Strážci Galaxie: Jaká je šance, že Strážce Galaxie a Avengery uvidíme v jednom filmu?

Odpoví prezident Marvel Studios Kevin Feige.

Už jen pár dnů a dočkáme se premiéry Strážců Galaxie a ti, co se trošku hlouběji zabývali příběhem komiksové pecky, vědí, že sice hlavní hrdinové budou bojovat proti Ronanovi, ale stejně jako v prvním dílu Avengers, i tady bude mít na události vliv Thanos.

Někteří fanoušci se tak ptají, jaká je možnost, že se Strážci Galaxie a Avengers v budoucnu spojí, aby čelili tomuto extrémně nebezpečnému záporákovi.

Na to odpověděl šéf Marvel Studio Kevin Feige pro server IGN:

"Jednou ze zábavných věcí, které jsou s komiksy spojeny, je to, že se to může stát. Každá postava se může potkat s jakoukoliv další postavou, protože se nacházejí ve stejném období a stejném vesmíru. A jistě to zahrnuje i Thanose, konkrétně je to prohlášení směrem k publiku, které dává pozor, že jsou jednotlivé vesmíry propojeny. Je zábavné, že k tomu může jednou dojít. Nevím ale, kdy by to mohlo být. Nebo možná vím, ale neřeknu vám to!".

Jasně, jasně, pochybujeme, že kdyby to věděl, nechával by si to Kevin pro sebe. Na druhou stranu je dobře, že připustil, že tu existuje možnost setkání obou týmů v jednom projektu, i kdyby mělo jít jen o cameo. Hodně bude záležet na tom, jak si Strážci Galaxie povedenou v kinech. Jestli budou úspěšní, tak spojení Avengers a Strážci producenti jen tak neodolají.

Kevin byl tázán i na to, zda uvidíme v dohledné době postavu jménem Namor, o čemž se nedávno spekulovalo. Objevily se zvěsti, že by ho měla připravovat studia Universal a Legendary:

"Řekněme to takhle, jsou tu komplikace, které to znesnadňují. Existují starší smlouvy, které zahrnují další subjekty, takže to s nimi musíme vyřešit dříve, než se budeme moci posunout dál. Na rozdíl od například Iron Mana, Avengers nebo jiných postav od Marvelu, které prostě můžeme jednoduše použít."

Legendary a Universal jsou jedněmi z oněch "dalších subjektů", jsou částečnými vlastníky práv, ale situace je trošku komplikovanější, takže Marvel se s nimi musí nějak dohodnout, aby projekt mohl dostat zelenou.

Strážci Galaxie a Avengers v jednom filmu? Co vy na to?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.