čtvrtek 17. července 2014

Avengers: Age of Ultron - Co prozradili herci o ústředním záporákovi Ultronovi?

Proti Avengerům se v novém filmu postaví extrémně inteligentní téměř nezničitelný robot Ultron. Co od něj můžeme čekat? POZOR, SPOILERY.


Není snad nikdo, kdo by nevěděl (ostatně jasné je to už z názvu), že v dalším dílu Avengers zatopí hlavním hrdinům Ultron (James Spader). To je robot, kterého v komiksu stvořil Hank Pym, ale ten zatím není tak populární mezi filmovými fandy, takže v hrané podobě bude "dítkem" Iron Mana.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ OFICIÁLNÍ FOTOGRAFIE Z AVENGERS: AGE OF ULTRON

Ultron původně vznikl, aby chránil lidstvo, ale trošku se to zvrtne a robotický bijec získá (možná ne úplně mylný) dojem, že největším nebezpečím pro člověka je člověk. To ostatně naznačuje i uveřejněný dialog, který Ultron vede:

"Vím, že jste ´dobří" lidé. Vím, že to myslíte dobře, ale prostě jste do nedomysleli. Existuje jediná cesta k dosažení míru, vaše vyhlazení."

Právě o Ultronovi se rozpovídali někteří herečtí představitelé. Například Chris Evans (Captain America) prozradil:

"Mnohokrát, když Ultron promluví, je to nádherné. Jsou to opravdu inteligentní témata. ...Vlastně byste si s Ultronem mohli sednout a vést skutečně inteligentní rozhovor. Dostal by vás svým rozhledem."

Jak tedy už víme, Ultron bude jedním z výtvorů Tonyho Starka (Robert Downey Jr.), konkrétně člen jeho Iron Legion, robotů, kteří bojují proti nespravedlnosti, pokud zrovna Iron Man nemůže. Ale k Ultronovi bude mít Tony blíže, než k většina ostatních mechanických bytostí, bude ho vnímat tak trochu jako syna, i proto, že má podobné charakterové rysy jako on.

"Není to dobrá verze toho, co může vzejít ze Starkovy inteligence a osobnosti. Je to špatný syn," okomentoval to Chris Hemsworth (Thor).

Robotické jablko tak padlo daleko od stromu. Film dorazí do kin v květnu příštího roku, aktuálně probíhá natáčení v Londýně.

Myslíte, že je Ultron dobrou volbou na záporáka nebo byste raději viděli někoho jiného?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.