středa 9. července 2014

Ant-Man: Co si myslí představitel prvního Ant-Mana Michael Douglas o odchodu režiséra Edgara Wrighta?

Nadšený z toho není.

Už nějaký ten týden víme, že režisér Edgar Wright, který měl původně režírovat první film ze třetí marvelovské fáze Ant-Mana, se rozhodl ze své pozice odejít, protože se mu nelíbilo, jak mu do toho Marvel kecá. A jelikož komiksový moloch mu zasahoval do scénáře (který Edgar společně s Joem Cornishem napsal) a to více než málo, Wright, který se roky pokoušel dostat Ant-Mana na stříbrné plátno, to nevydržel a vzdal to.

Jako jeho náhrada byl zvolen Peyton Reed, který za něj usedne na režisérské křeslo a na úpravu scénáře bylo najato asi dalších padesát lidí (přeháníme, ale už ho předělávaly tři osoby, tak aby vyhovoval marvelovským hlavounům).

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVUJEME HLAVNÍHO HRDINU ZE TŘETÍ MARVELOVSKÉ FÁZE - ANT-MANA

K situaci se pro Collider vyjádřil také Michael Douglas, který si ve filmu zahraje prvního Ant-Mana, tedy Hanka Pyma. A sám je ze situace zklamaný:

"Bylo to velké zklamání a speciálně pro něj, investoval do toho spoustu let a především, byl to právě on, díky komu se o tom vůbec začalo uvažovat, díky scénáři, který napsal. Já nejsem producent, jsem herec, kterého si najímají a Marvel má na kontě spoustu úspěchů a došlo zřejmě k tomu, že se jim sice líbila jeho myšlenka, ale Edgar, který má individuálních ducha, se prostě neztotožnil s celou tou operací. Ale myslím, že se rozešli v dobrém."

Nejsme si tím tak jisti, pokud opustíte projekt, na kterém dřete roky, tak asi nebudete v dobré náladě. Ale třeba je Edgar tolerantnější, než my.

Mrzí vás, že Wright nakonec režírovat nebude?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.