úterý 17. června 2014

Trailer: Expendables 3 - Nová upoutávka akcí rozhodně nešetří

No ještě aby ano, akce je hlavní devizou celé série, takže na co jiného by chtěly trailery lákat. Samozřejmě, ještě se sází na to, že lidé budou juchat, když uvidí filmové hvězdy, které nejvíce zářily v osmdesátých/devadesátých let minulých a jak je v Expendables zvykem, je jich tu úctyhodné množství.

K nim ale přibyla i nová krev, aby měli radost i mladší diváci. Obsazení nám tak velmi nabobtnalo. Uvidíme, jak se tvůrcům podaří ukočírovat tak rozmanitou a velkou grupu. Ale snad to půjde a každý si užije svých 15 minut slávy.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 15: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ BIJÁKY TOHOTO LÉTA - TYHLE FILMY SI NESMÍTE NECHAT UJÍT

A podle nového traileru to vypadá, že by to mohlo fungovat. Spousta akce, hromada hlášek (a docela vtipných narážek), množství explozí, všechno, co od filmu s nálepkou Expendables čekáte. Některé momenty jsou možná až příliš přepálené, ale na to už jsme si zvykli. Dojem z upoutávky v našem případě tedy docela kladný. Jste na tom stejně?

1 komentářů:

  1. Trailer opravdu navnadil :D mám pocit že tahle série se lepší a lepší, jestli do čtyřky ukecaj konečně Chana a Seagala asi exploduju blahem :D

    Btw. tahle ukázka mi něčím připomíná Rychle a zběsile....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.