pondělí 2. června 2014

Star Wars: Episode VII - Hvězdné války vítají na palubě oscarovou krásku a divošku z Hry o trůny

K už oznámenému obsazením nám přibyla dvě velmi zajímavá jména. Konkrétně jde o slečnu, u které se už spekulovalo, že se ve filmu objeví a nyní to bylo potvrzeno a druhá herečka je velmi dobře známá všem fanouškům fantasy hitu Hra o trůny.


Ten, kdo sleduje dění kolem Star Wars asi nebude překvapený, že bylo konečně oznámeno, že ve filmu uvidíme Lupitu Nyong'o. O tom už se mluví docela dlouho a jak je už teď jasné, spekulace to nebyly jen vycucané z prstu. Čokoládová kráska se nyní těší velké pozornosti díky tomu, že získala Oscara za svou roli ve filmu 12 let v řetězech.

Druhým nováčkem v obsazení je Gwendoline Christie. Ta se do povědomí diváků zapsala hlavně díky roli v Hře o trůny, kde ztvárnila poněkud drsnou Brienne z Tarthu. Gwendoline v budoucnu ještě čeká role ve třetím dílu Hunger Games a pak se může zvesela vydat do daleké předaleké galaxie.

Ani u jedné z dam nebylo řečeno, koho si zahrají, ale prezidentka Lucasfilm Kathleen Kennedy neskrývá své nadšení a je z toho celé tumpachová, že se herečky přidaly k obsazení, které už tak zahrnuje docela působivou skvadru (více o hereckém ansámblu).

Sedmá epizoda Hvězdných válek dorazí do kin 17.12.2015 a my začínáme být zvědavější a zvědavější, jak si s ní J.J. Abrams poradí.

Máte radost, že se ve filmu objeví Lupita a Gwendoline?

8 komentářů:

  1. Já mám pocit že papaláši kolem jsou vždycky nejvíc tumpachoví a nadšení, ale když se něco posere, tak se VŽDYCKY rozejdou jako přátelé a v dobrém, kvůli odlišnému směřování díla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle novinka mě vážně potěšila, mám obě herečky hrozně ráda... Jsem doopravdy zvědavá, koho budou hrát. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlas s anonym (nadšení a přátelské rozchody)a jinak je mi to fuk,Star Wars a Potter jsou filmy,kolem kterejch to šílení nikdy nepochopim.

    OdpovědětVymazat
  4. Lupita si měla původně zahrát vnučku/dceru Bena Kenobiho což nezkousne spousta lidí včetně mě. Sága se ubírá špatným směrem. Mam z celé téhle látky špatné pocity a už ani dedoufám. Snad spin-offy budou za něco stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oficiálně bylo řečeno, že vnučku/dceru Bena ztvární herečka tmavé pleti, ale nikdy nebylo potvrzeno, že by to měla být Lupita. Samozřejmě, zní to logicky, ale zatím se můžeme jen dohadovat.

      Vymazat
    2. taky se mi to nelíbí, já bych Lupitu viděla spíš jako Ventress. Příjde mi, že tím ruší totálně Jedi Codex

      Vymazat
    3. Už postava Ventress odporuje všemu co bylo dáno. Sithové jsou vždy dva mistr a učedník. Seriál Klonové války totálně znásilnil myšlenku když i Anakin měl padawana a nebyl mistr. Možná jsem až moc velký puntíčkář.

      Vymazat
    4. Jo to bylo na hlavu, nevim to jistě, ale mistrem se má stát jmenováním rady, nebo tím, že si sám vezme padawana ne?
      Ventress se ale proti hraběti D. otočila a stáhla se do ústranní, tak bych ji tu docela ráda viděla, byla to velice zajímavá postava

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.