úterý 24. června 2014

MFFKV: Na filmový festival do Karlových Varů dorazí Mel Gibson nebo Laura Dern

Pokud hodláte vyrazit na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, tak máte (malou ale přesto alespoň nějakou) šanci, že potkáte hvězdu filmu Statečné srdce nebo série Smrtonosných zbraní, Mela Gibsona.

Už čtvrtého července odstartuje 49. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary a i když tomu asi spousta z vás nebude věřit, tak nejde jen o akci, kde se ukazují české rádobycelebrity a modelky v superdrahých šatech, jak paří až do rána. MFFKV je samozřejmě také o filmech a hercích, kteří více sázejí na to, co předvádějí na plátně, než ve stanu Kapitána Morgana.

Jedním z dobrých zvyků pořadatelů MFFKV je také pozvat nějakou zářivější hvězdu a tentokrát se jim povedl docela slušný úlovek. Bylo potvrzeno, že si osobně převezmu Křišťálový glóbus za mimořádný přínos samotný Mel Gibson.

Ten v posledních letech nemá úplně nejlepší čuch na role, ale pořád platí za celebritu nejzářivější. Sice občas pronese něco nevhodné na adresu židů nebo provede jiný průšvih, ale i tak ho máme docela rádi.

Samozřejmě nesníme zapomenout na to, že je také oceňovaný režisér a jeho filmy jako Apocalypto nebo Umučení Krista se dočkaly zasloužené chvály. Mel je prostě šikula a doma na poličce si leští dva Oscary a hromadu dalších prestižních ocenění.

Gibson dorazí na slavnostní zahájení a dostaví se i na představení zmíněného Apocalypta. Takže, pokud chcete vidět Mela Gibsona naživo, tak vzhůru do Karlových Varů. A uvidíte tam například i Lauru Dern (Jurský park).

Máte v plánu zamířit na MFFKV?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.