sobota 14. června 2014

Kráska týdne: Kristanna Loken - Chladná terminátorka i oblíbená herečka krále braku Uwe Bolla

 
Kristanna Loken má rozhodně zajímavý životopis. Na kontě má role jak ve stamiliónových hitech, tak v úděsných projektech Uwe Bolla. A její osobní život je stejně divoký. V ložnici se jí objevili jak muži, tak ženy.

Kristanna se v roce 1979 narodila v New Yorku do rodiny modelky a spisovatele/farmáře. Přestože přišla na svět v USA, má německé i norské předky a právě jim zřejmě vděčí za chladně svůdnou krásu.

Díky ní se stala úspěšnou modelkou, k čemuž ji motivovala její matka, která měla s branží bohaté zkušenosti. Kristanně se také dařilo, skončila třetí v prestižní soutěži Elite Model Look a o zakázky neměla nouzi.

Ale jako většina modelek, i ona zatoužila po herecké kariéře a na rozdíl od mnoha kolegyň, se jí podařilo prorazit. První roli získala už v roce 1994, kdy si zahrála v jedné epizodě mýdlové opery As the World Turns.

V následujících čtyřech letech se mihla v několika dalších televizních projektech (Boy Meets World). Hlavní role se dočkala v roce 1998 v možná ne úplně nejlepším, ale přesto zábavném seriálu Mortal Kombat: Konquest na motivy legendární videohry. Ten se chlubí velmi povedenými bojovými scénami a možná to bylo příčinou, proč si Kristannu vybrali filmaři pro roli první ženské terminátorky v hraných filmech T-X ve filmu Terminátor: Vzpoura strojů (2003).

Právě Terminátor se stal vrcholem její kariéry. O další práci neměla nouzi, ale šlo spíše o menší role nebo větší, ale v ne zrovna hitových projektech. Objevila se ve dvou filmech Uwe Bolla a to Bloodrayne (2005) a Ve jménu krále (2007), pozornost na sebe upoutala v seriálu Láska je Láska a hlavní roli získala v sérii Painkiller Jane, který se ale dočkal jen jedné řady. Jednou z jejich zatím posledních rolí byla postava agentky CIA Rebeccy Lang v seriálu Status: Nežádoucí.

Kristanna je hodná dívka a tak dává v osobním životě šanci oběma pohlavím. Prozradila toto:

"Randila jsem a milovala se s muži i ženami a musím poznamenat, že vztahy, které jsem měla s určitými ženami, byly více uspokojivé, jak po sexuální, tak po emocionální stránce, než vztahy s určitými muži."

 V jednu dobu se také spekulovalo o tom, že má pletky s Michelle Rodriguez, to ale nikdy oficiálně potvrzeno nebylo. V roce 2008 se Kristanna zasnoubila s kolegou z Painkiller Jane Noahem Danby, ve stejném roce se vzali. Ovšem o rok později se rozešli a Loken oznámila, že je ve vztahu s ženou.

Je Kristanna holka, které byste na nabídku rande kývnuli?








5 komentářů:

  1. stále čekám na toho krasavce týdne....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaúkoloval jsem kolegyni, ale nějak to zdržuje, děvče jedno zlobivé :D.

      Vymazat
  2. Asi bych si dal říct. :D Ale umí udělat třeba svíčkovou?

    OdpovědětVymazat
  3. "Aktuálně ji můžeme vidět v dalším seriálu a to Status: Nežádoucí "
    To neni moc aktuální, když to skončilo loni :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Zapomněli jste na seriál Pensacola: Zlatá křídla.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.