úterý 6. května 2014

Trailer: Gotham - seriál, který může za zrušení Almost Human se představuje v působivé upoutávce

Pokud vás mrzí, že FOX neobnovil seriál Almost Human - tady máte jednoho z trojice viníků. Gotham společně se seriály Empire a The Red Band Society totiž udělal na Foxy takový dojem, že se rozhodli dát mu šanci spíš než docela solidně fungujícímu Almost Human. Jinými slovy, Foxové jsou z nové nabídky pilotů nadšení a věří, že mají s těmito seriály na víc než dosáhli s Almost Human.

Související: Co jste možná nevěděli o filmových Batmanech, kupa zajímavostí ze světa Netopýřího muže (Nolanovská éra)

A teď dávají pořádně ochutnat i nám dvouminutovým trailerem ke Gothamu. Ten bude jak už asi víte vyprávět příběh mladého Jima Gordona /Ben McKenzie/ a také ještě mladšího Batmana, Poison Ivy, Catwoman, Penguina a Riddlera. Upoutávka je působivě sestříhaná a vlastně funguje, zároveň ale už teď vzbudila v zámoří hodně emotivních názorů. Bude to víc příběh Jima Gordona nebo nás čeká spíš takové Smallville, kde komiksové charaktery tvůrci omladí a budou do nás sypat odkazy na to, co už známe? A jak moc se odkloní od zaběhnutého DC universa? Některé z postav přece v mládí zdaleka neměly blízko k tomu, jak je známe - to že si vytvořily druhé já bylo až následkem hromady událostí, které zažily až v dospělosti.


Související: Gotham: Vše, o seriálu o mladém Gordonovi, pubertálním Wayneovi, Catwoman a dalších ikonických postavách + nové plakáty

Nad Gothamem tudíž visí Batmanův stín a vypadá jako TAKOVÝHLE otazník. Není asi pochyb, že mu dáme všichni šanci - očekávání a laťka, kterou nasadil Nolan a se kterou je třeba počítat /i když tady jde o seriál/, jsou vysoko. A tvůrci budou mít co udělat aby tenhle pokus dopadl k naší spokojenosti.

4 komentářů:

  1. Osobně se na Gotham těším stejně jako na ostatní seriály FOXu. Ta jejich nová strategie "kabelovkového modelu" je zajímavá. Možná se jim povede vyskládat program kvalitními třináctidílnými seriály s velkým rozpočtem a vytřou nám zrak. Ale ve sledovanosti díru do světa neudělají, Američani mají rádi svoje Gibbse atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja sa na Gotham tiež veľmi teším a hlavne teraz keď som videl trailer ktorý má taký správny gothamský temný look a ešte aj pôsobí tak filmovo, ako keby nešlo o seriál ale o kinofilm. Teda aspoň podľa mna.
      I believe in Gotham.
      A poviem vám prečo, zhruba pred cca : dvoma rokmi som sa dozvedel že na jednej kabelovke vzniká seriál podľa filmu Psycho a bude ukazovať mladosť Normana Batesa a udalosti ktoré dospeli k tomu čím je vo filme Psycho.
      A že vraj sa to volá Bates motel. Zo začiatku som si hovoril bože nie prečo zbytočne iba pokazia taký skvelý film.
      Potom som sa ale dozvedel že mladého Normana si má zahrať Freddie Highmore pomerne slušný herec a jeho matku Normu skvelá Vera Fermiga tak som si teda povedal : Dobre teda kvôli kvalitným hercom si pozriem 1.časť a dosť. Ako náhle som videl prvé minúty som ten seriál hltal, chémia medzi hercami fungovala a stále funguje dokonale. A ja som videl každú jednu časť a nemohol som sa dočkať 2.série.
      Akurát včera skončila 2.séria a bola skvelá zakaždým keď odvysielali ďalší diel a urobili k nemu české titulky hneď som pozeral..... no a teraz zas budem rok čakať na 3.sériu.

      Tým len chcem povedať že seriály ktoré ukazujú minulosť - mladosť postáv že čo sa s nimi mohlo diať pred udalostami ktoré poznáme z filmov, ak sú dobre zrobené môžu fungovať.
      Mňa napr. vždy zaujímalo detstvo Bruca Wayne-a čo sa s ním dialo po smrti rodičov a ako to prežíval ( Batman začína síce niečo z toho ukázal ale bolo to trocha málo ) ..... no a teraz to môžem vidieť navyše Bruca hrá podľa mna veľmi talentovaný detský herec David Mazouz ktorý hral autistického Jake-a v seriáli Touch- Doteky osudu ktorý chodí na prime COOL každý pondelok len škoda že má iba 2.série.
      Takže už len to je podľa mna záruka kvality . :D

      Vymazat
  2. Už slyším tu znělku. Nananana GOTHAM!! :D Už teď se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne osobne se to nelibi, bohuzel tomu sanci nedam... radeji si pustim neco co ma koule:) todle je jen dalsi Arrow, Teen wolf ci Vampire diarrhea

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.