sobota 17. května 2014

Kráska týdne: Emily Bett Rickards - Hackerka z Arrowa umí být pořádně svůdná

Už pro vás připravujeme recenzi druhé řady povedené komiksárny Arrow, ale čekání na ni vám zkrátíme naším přídavkem do rubriky Kráska týdne. Původně jsme sice přemýšleli, že vybereme Katie Cassidy, ale to by byla moc očividná volba, takže jsme nakonec sáhli po Emily Bett Rickards, představitelce Felicity Smoak.

Počátky kariéry Emily jsou jako dle příručky "Kariéra herce 1.01". Už od dětství toužila po profesi ve světle reflektorů, takže se angažovala v divadle a věnovala se i tanci. Po dokončení střední školy se dostala na Vancouver Film School (ano, Emily je z Kanady), kde samozřejmě studovala herectví.

Poté si ji vzal na starosti agent, který ji začal vysílat na různé castingy. Jejím prvním výraznějším úspěchem se stala role ve videoklipu skupiny Nickelback Never Gonna Be Alone. Poté se mihla v několika krátkých (Bacon and Eggs), televizních (Romeo Killer: The Chris Porco Story) a méně známých filmech (Flicka: Country Pride), ale v roce 2012 přišel zlom, když získala roli v seriálu Arrow.

Původně se ovšem počítalo s tím, že se objeví pouze v jedné epizodě, ovšem fanoušci byli z chemie mezi ní a Stephenem Amellem natolik nadšení, že se Felicity začala objevovat v seriálu častěji. A v druhé řadě už se stala regulérním členem obsazení.

Tento rok se na ni také můžeme těšit v zajímavě vypadající romantické komedii Brooklyn a samozřejmě ji uvidíme i v další řadě Arrowa.

Také je Felicity vaší oblíbenou postavou z Arrowa?











7 komentářů:

  1. Katie Cassidy imo neumí hrát a jako divačka dost těžko posoudím, jak vypadá. Jen vím, že je to dřevo :D Emily je naopak asi nejlepší herečka v seriálu, a je sympatická a Felicity je moc vtipné sledovat, protože často navzdory nedostatku prostoru má největší osobní vývoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona hlavně ani nemělo skoro, co hrát :D. Zatím byla v seriálu v podstatě zbytečná, tak doufejme, že se z ní stane SPOILER Black Canary.

      Vymazat
    2. No ja myslím že po scéně, kde SPOILER Sára odjíždí a nechává jí tu svoji bundu je tento vývoj docela jasný :) + Lauler ví, že je Oliver Arrow a i bojovat jsme jí párkrát v seriálu viděli, navíc i v komiksech z ní byla druhá Black Canary

      Vymazat
    3. Právě na to narážím, dostala bundu, v komiksech je to právě ona, kdo je Black Canary (respektive další, před ní to byla její mamča :)), tak snad se to tak bude vyvíjet i seriálu, protože zatím tedy Laurel nemá v ději podstatnější význam.

      Vymazat
  2. Rozhodně mnohem lepší volba než Katie Cassidy :D. Na ni se na rozdíl od Emily fakt nedá vůbec koukat a to že je Laurel protivná jak sviňa tomu taky moc nepřidává... Kdyby si radši nechali její sestru (zoufalej povzdech).... A ano, Felicity má zatím největší osobní vývoj a její hlášky plus chemie se Stephenem jsou docela solidní koření seriálu.

    OdpovědětVymazat
  3. I po shlédnutí posledního dílu 2. série stále doufám v Olicity...to prostě jinak nevim...doufám že ve 3. sérii nebude s Ollím chodit Laurel -_- hysterická kráva tvl...poslední díly byla v pohodě, ale jinak bych jí plesknul monitorem po xichtě :D

    OdpovědětVymazat
  4. Smoaking hot, v brýlích dvojnásob :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.