středa 28. května 2014

Daredevil má novou tvář, stane se jím Charlie Cox

Charlie Cox bude Daredevil
Netflix chystá nový seriál, bude to Daredevil a to znamená, že nás s velkou pravděpodobností čeká výjimečná věc - asi jako kdyby za ním stálo HBO. A Mattem Murdockem aneb Daredevilem se stane...Charlie Cox, kterého si můžete pamatovat z Hvězdného prachu nebo Impérium - Mafie v Atlantic City.

Cox je zajímavá, ale podle všeho dobrá volba. Má dostatek zkušeností z velkých produkcí, není ale okoukaný a především je to dobrý herec. To se v případě, kdy máte hrát slepého, vždycky hodí. Navíc to není klasický televizní panákoidní obličej, což je v dnešních prvoplánových dobách pořád spíš výjimka /i když situace se zlepšuje/.

Daredevil by se měl začít natáčet co nevidět v New Yorku, protože na Netflixu by se měl objevit v roce 2015. Showrunnerem seriálu a executive producerem se před pár dny stal tvůrce seriálového Spartaka Steven S. DeKnight.

Kromě Daredevila nás čekají na Netflixu ještě tři další komiksové seriály - Luke Cage, Iron Fist a Jessica Jones a posléze minisérie The Defenders, která všechny čtyři přivede na obrazovky společně.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.