neděle 20. dubna 2014

Spider-Man a Avengers v jednom filmu? Co na to producent Spider-Mana?


Je to velký sen mnoha komiksových i filmových fandů, Spider-Man, Avengers a X-Meni v jednom projektu. Ale jakkoliv lákavě to zní, tak realizace podobného filmu rozhodně není nic jednoduché. Hlavním důvodem je to, že práva na Spider-Mana vlastní Sony, Avengers spadají pod Marvel a X-Meni pod 20th Century Fox. A co si o tom myslí Avi Arad, který produkuje Spider-Mana, X-Meny i filmy od Marvelu?

Zklameme vás, do něčeho podobného se rozhodně nežene. Přesto, že nemáme pochyb o tom, že film, ve kterém by se proháněli všichni zmínění hrdinové, by určitě vydělal a to horentní sumy, Avi Arad by byl pro až ve chvíli, kdyby došli tvůrcům Spider-Mana nápady:

"Myslím, že jsem v tomhle případě trošku striktní. Domnívám se, že to zabere nějakou chvíli, než nám dojdou nápady. Je toho spousta, co nabídnout v případě Spider-Mana. Je tu spousta toho, co nabídnout v případě Sinister Six. Vztah Spider-Mana a Venoma představuje celý nový svět."

SOUVISEJÍCÍ: THE SINISTER SIX: PŘEDSTAVUJEME IKONICKÉ ZÁPORÁKY SPIDER-MANA, KTEŘÍ SE DOČKAJÍ VLASTNÍHO FILMU

A jelikož jsou filmy se Spider-Mana naplánovány až do roku 2018 a chystá se i sólovka Venoma a spin-off věnovaný grupě záporáků Sinister Six, je jasné, že se jen tak nedočkáme Spider-Mana a Avengers, případně X-Menů v jednom filmu. Škoda, škoda, mohlo by to být zajímavé.

Věříte, že k takzvanému crossoveru dojde v blízké budoucnosti?

3 komentářů:

  1. A člověk by řekl že už jim docházejí nápady když dělají Sinister Six a Venoma atd. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Docela by mě zajímalo, při kopírování modelu Marvelu, reboot Spider-Mana asi 5 let po skončení Raimiho trilogie, zápletka rebootu je ještěrka chce po městě rozšířit plyn, který udělá z lídí dálší ještěrky a Spider-Man jí za to musí praštit, co pro ně bude znamenat, že jim dojdou nápady? Chápu, že to jsou jenom řeči pro veřejnost, ale zvlášť s novým Spider-Manem se to těžko toleruje.

    OdpovědětVymazat
  3. Nápady došly už tehdy kdy vznikl nový Spiderman který nahání svého ještěřího profesora .... -_-

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.