úterý 15. dubna 2014

Smrtonosná past 6: Možná se vrátí Samuel L. Jackson

Série Smrtonosných pastí patří k nejproslulejším zástupcům akčního žánru a její první čtyři díly jsou rozhodně kvalitní. Ano, i ten čtvrtý se povedl, přestože měl přístupnost jen PG-13 (do třinácti let jen v doprovodu dospělé osoby), takže si McClane (Bruce Willis) musel odpustit šťavnatější výrazy, což pro nás bylo lehké zklamání.

Bez diskuse nejhorším dílem byl pátý nazvaný Smrtonosná past: Opět v akci a to nejen kvůli názvu, který trošku připomíná pornografický projekt nebo další díl Policejní akademie, ale nepovedený byl i scénář, akce byla slabá až chabá a film trpěl mnoha dalšími problémy, které z něj udělaly podprůměrnou podívanou, která sérii prostě a jednoduše udělala ostudu.

Šestý díl, který se dle Bruce Willise chystá, se tak pokusí napravit Smrtonosné pasti reputaci a pomoci by mohl Samuel L. Jackson. Ten hrál důležitou roli Zeuse Carvera ve třetím dílu a nyní se proslýchá, že 20th Century Fox, respektive jeho zástupci, se sešli se scenáristy a požádali je, aby Zeuse do příběhu šestého dílu zakomponovali.

My bychom byli rozhodně pro, Samuel byl jednou z nejlepších věcí na trojce, takže bychom ho rádi viděli znovu.

A co vy?

2 komentářů:

  1. To zní rozhodně jako skvělý nápad!!! Rozhodně by bylo dobré, kdyby do filmu zařadili i Reginald VelJohnson jako (Sgt.) Al Powell . Prostě nevidím důvod proč ne.... Vlastně by se mohl John, alespoň částečně, vrátit do Nakatomi plaza... Skončit to tam, kde to všechno začalo. Záporák by mohl být syn Hanse Grubera!!
    Bylo by super, kdyby scénáristé z toho udělali film z 80let. Něco jako loni uvedený Plán útěku.... popravdě já ani nedoufal, že něco takového ještě jde. Btw žije ještě John McTiernan? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com
    Výhodná a garantovaná nebankovní půjčka

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.