středa 23. dubna 2014

Mizerové 3: Jak to vypadá se třetím dílem akční pecky? A co Lovci pokladů 3 a Piráti z Karibiku 5

Producent Jerry Bruckheimer už dávno neplatí za toho, kdo na co sáhne, to se mu daří. Od doby, co se "rozešel" s Michaelem Bayem už stačil produkovat několik propadáků. Ale má na kontě i úspěšné projekty. Například sérii Piráti z Karibiku nebo Lovce pokladů. Už nějakou chvíli se mluví i o třetím dílu Mizerů, na tom by měl Bruckheimer znovu spolupracovat s Bayem. Jak to tedy aktuálně vypadá?

Začněme s Mizery. Bruckheimer se k nim vyjádřil na WonderConu a v podstatě ukázal prstem na Sony, které dle něj může za to, že film ještě nevznikl:

"Je to vlastně vtipné. Sony bylo nejdříve nadšené, že film vznikne, ale v danou dobu pracoval Will Smith na dvou jiných projektech. Když měl opět čas a na natáčení se těšil, tak Sony prohlásilo, že na to možná není správná doba. A pak se objevil film Ride Along a stal se z něj velký hit, takže jsou všichni jsou nadšení z natáčení, ale Will Smith pracuje na něčem jiném. V podstatě jde o to, dostat všechny dohromady. Pracujeme na scénáři. Ve film vkládáme velkou důvěru a doufáme, že vznikne."

Řeč přišla i na třetí díl Lovců pokladů:

"Tohle jsou jedny z nejtěžších filmů, protože jsou založeny na hádankách, nápovědách. Je velmi obtížné je vymyslet. Ale máme hotový první akt a Jon (Jon Turteltaub, režisér prvních dvou filmů, pozn. redakce) z toho byl nadšený, stejně jako já. Doufejme, že první akt povedené ke druhému aktu a ten ke třetímu aktu a věci se dají do pohybu."

Samotný Bruckheimer se sice nevyjádřil k pátým Pirátům z Karibiku, ale jeden z šéfů společnosti Disney, Brent Lang ano. Na svém Twitteru prozradil, že další z šéfů společnosti Alan Horn ještě neviděl scénář, ale je připraven dát projektu zelenou, pokud se mu bude líbit. Spekuluje se ale, že verzí je více, takže v Disney hodlají pečlivě vybírat ten, který nechají realizovat (jen, aby to byla pravda, ne všechny předchozí díly byly zrovna dějově skvostné).

Věříte, že se Mizerů 3 brzy dočkáme? A stojíte o to?

2 komentářů:

  1. Tak na Pain and Gain bylo vydět, že tyhle filmy ještě točit umí a baví ho to, takže jo Bad Boys 3. Sem s tim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo,na koukání to byl tvrdej film :-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.