pátek 4. dubna 2014

How I Met Your Mother: Co vše bylo vystřiženo z finální epizody? Pravda o ananasu i identita matky Barneyho dcery


Ještě jednou se s námi ohlédněte za nedávno skončeným sitcomovým hitem How I Met Your Mother. Závěrečný díl totiž obsahoval navíc téměř dvacet minut záběrů, které do finální podoby neprošly.

Je to jen pár dnů, co někteří z nás ronili slzy u rozloučení seriálu How I Met Your Mother, který dal divákům sbohem dvoudílnou epizodou. A jak to tak u zakončení kultovních sérií bývá, rozhodně ne všichni byli s tím, jak to dopadlo spokojeni (recenze deváté řady).

Na jednu stranu se musí tvůrcům nechat, že byli relativně odvážní, na tu druhou se vůbec nedivíme, že některá rozhodnutím jim budou fanoušci vyčítat ještě hodně dlouhou dobu. A nyní se na světlo světa dostaly informace, že ze závěrečného dvoudílu bylo "vykucháno" celých osmnáct minut záběrů. Prozradili to někteří herečtí představitelé a členové štábu.

Například Alyson Hannigan, představitelka Lily informovala fanoušky, že byla vystřižena sázka Marshalla (Jason Segel) a Lily, která se týkala Teda (Josh Radnor) a Robin (Cobie Smulders). Na svém twitterovém účtu napsala:

"Mám dojem, že Lily dluží Marshallovi peníze! Ano, tahle scéna byla VYSTŘIŽENA!!! :(((.

Hodně sdílný byl na Twitteru také David Baker, který se staral o kulisy. Odpověděl na několik otázek fanouškům a jeho reakce hodně napověděly:

Jeden z diváků se ho zeptal, zda ví, co se vlastně stalo s legendárním ananasem, který figuroval v nejsledovanější epizodě seriálu (pokud nepočítáme finální).

SOUVISEJÍCÍ: CO JSTE MOŽNÁ NEVĚDĚLI O SERIÁLU HOW I MET YOUR MOTHER

"Něco jsme natočili! Doufejme, že se to objeví na DVD!"

Dále prozradil, že se byla natočena i scéna, ve které Robin zpívá svou hitovku Mall, zatímco ji na kyteru doprovází Matka (Cristin Milioti). Dokonce zveřejnil i obrázek. A něco nám říká, že tenhle moment mohl být, LEGEN wait for it DARY.


Baker také reagoval na dotaz, zda ví, kdo je takzvaná "třicetjednička", tedy ženština, která porodila Barneymu dceru.

"To byla další skvělá scéna, která nebyla odvysílána."

I představitel Teda Josh Radnor byl zklamaný z toho, že některé momenty neprošly do finálního sestřihu.

"Vystřihli scénu s Tedem a Robin, kterou jsme s Cobie natočili. Myslím, že to byla velmi důležitá scéna a mluvil jsem o tom s Carterem a Craigem (spolutvůrci seriálu, poznámka redakce). Rozumím tomu, proč ji vystřihli, ale domnívám se, že ukazuje, že Robin celé ty roky myslela na Teda víc, než Ted myslel na ni."

Josh vysvětlil, že jde o scénu, která následovala poté, co Ted náhodou potkal Robin na ulici: "Následující den si zašli na oběd. Nechci toho prozradit příliš, protože je jasné, že daný moment byl vystřižen z určitého důvodu, ale věřím, že to byla velmi sladká, smutná i zábavná scéna. Kromě jiného jsem se s Robin bavil o tom, jak běhala s býky ve Španělku."

Uvidíme, zda se některé z vystřižených scén objeví na DVD a BR, zatím nejsou známy žádné informace o tom, jaký bonusový materiál se na discích objeví.

Máte dojem, že některá ze scén ve finále opravdu chybí a mrzí vás, že se tam nedostala?

6 komentářů:

  1. Já chci sakra vědět, co bylo s tím ananasem. Tvůrci to slibujou už léta a pokaždý se na to vykašlali. Ananas zabít nemůžou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Ted říkal že nikdy nezjistil jak to bylo s ananasem tak nevim jak by to daly do normálního seriálu, když by vyprávěl Ted, maximálně by mohly udělat že těch 18 minut vypráví Robin která by všechno věděla.

      Vymazat
  2. jaký je to díl s tím ananasem? Chtěla bych si to pustit nova...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. série 1. 10. díl :) , - the pineapple incident (ananasový incident :))

      Vymazat
  3. Škoda, že těch 18 minut vystřihli, protože v jednom díle Ted říkal, že Robin se stala jednou i toreadorkou a že se k tomu ještě dostane, zřejmě to mělo být právě v nezveřejněných 18 minutách...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.