pátek 25. dubna 2014

How I Met Your Dad: Hlas, které slavné herečky nás bude provázet spin-offem k Jak jsem poznal vaši matku?

Plus hromada informací o chystaném sitcomu, který se pokusí navázat na úspěch kultovního How I Met Your Mother.

To, že se dočkáme spin-offu k Jak jsem poznal vaši matku, se oficiálně dostalo na světlo světa na konci října minulého roku. Od té doby už se stačilo vyrojit slušné množství informací a tak jsme je pro vás shrnuli.

Začněme čerstvou novinkou. Bylo oznámeno jméno herečky, která namluví roli hlavní postavu Sally z budoucnosti. A je to vcelku překvapení, není to nikdo jiný než specialistka na romantické filmy Meg Ryan. Její tvář sice v seriálu neuvidíme, ale můžeme se těšit na její promluvy v každé epizodě.

Za How I Met Your Dad stojí Carter Bays a Craig Thomas, tedy tvůrci Jak jsem poznal vaši matku, ale přidala se k nim ještě Emily Spivey, která jako scénáristka pracovala například na Parks and Recreation nebo Taková moderní rodinka. To už je slušná záruka kvality.

SOUVISEJÍCÍ: CO JSTE MOŽNÁ NEVĚDĚLI O SERIÁLU JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU

Také už není žádným tajemstvím, že seriál sice bude zasazený do New Yorku, ale bude samozřejmě sledovat jinou skupinku lidí, na dění bude nahlíženo spíše z ženského úhlu pohledu a nebude se odehrávat v MacLaren. Původně se sice počítalo s tím, že budou nováčci představeni v Jak jsem poznal vaši matku, ale z toho nakonec sešlo. Zatím to také vypadá, že původní postavy nebudou mít v chystaném seriálu ani cameo.

Ústřední hrdinkou bude dívka jménem Sally. Tu si zahraje Greta Gerwig (a jak už jsme prozradili, její budoucí verzi namluví Meg Ryan). Sally je popisována jako ženská verze Petera Pana, která nikdy nedospěla. Aktuálně však prochází rozvodem se svým mužem Gavinem a tak ještě více, než kdy dříve potřebuje své přátelé, kteří jí v těžkých časech pomohou.

Juliet je nejlepší kamarádkou Sally, je to divoká sexy slečna, která se vyzná v módě. To ji ostatně i živí, provozuje módní blog. Juliet je častou návštěvnicí večírků a je ráda, že se její kamarádka rozhodla zbavit nudného manžela Gavina. Juliet ztvární Tiya Sircar. Mimochodem, původně si měl Juliet zahrát někdo jiný a to Krysta Rodriguez, ale producenti se na poslední chvíli rozmysleli a nahradili ji právě Tiyaou. Co bylo důvodem, to prozrazeno nebylo.



Danny je Sallyin starší bratr, který pracuje jako právník. Je sice pravda, že toho nemají příliš společného, ale na druhou stranu je pojí silné pouto. Je to právě Danny, ke komu se Sally nastěhuje poté, co se rozejde s Gavinem. A jisté je, že jejich soužití otestuje pevnost jejich sourozeneckého pouta. Do role Dannyho byl obsazen Andrew Santino.


Další, kdo bude žít s Dannym a Sally, je Todd. To je milý sympatický chlapík a jeden z nejbližších přátel, které kdy Sally měla na vysoké škole. Na rozdíl od Dannyho, Todd je nadšený z faktu, že s nimi bude Sally v jednom bytě. Todda si zahraje Drew Tarver.

Frank se stará o IT v případě Julietina blogu. Je to sice nerd, ale sexy nerd. Má určitou slabost pro Sally, ale jde jen o jednostranný flirt. Alespoň prozatím. Jako Frank se představí Nick D´Agosto.



SOUVISEJÍCÍ: RECENZE DEVÁTÉ ŘADY JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU

Gavin je Sallyin budoucí exmanžel. Už má také představitele a je jím Anders Holm. Pokud stanice CBS objedná celou řadu, bude Gavin vedlejší postavou. Zmíněná televizní stanice zatím odklepla pilotní epizodu. Uvidíme, jak se šéfům CBS zalíbí a zda se dočkáme uvedení na obrazovky. Tvůrčí tým vypadá zajímavě, tak doufejme, že nám z toho nevznikne jen slabý odvar Jak jsem poznal vaši matku.

Je tu možnost, že to dopadne dobře? Dáte seriálu šanci, pokud se dostane do vysílání?





4 komentářů:

  1. "Je to právě Danny, ke komu se Sally nastěhuje poté, co se rozejde s Dannym." ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chce to novou partu po tom, co se s námi rozloučili Ted, Marshall, Barney, Lili a Robin? ANO! Bude to parta z HIMYD? NE!
    Seriál na mě zatím zkrátka nepůsobí, že by měl být dost silný na to mě připoutat k obrazovce. Mile rád se ovšem nechám vyvést z omylu... Jedinou zárukou kvality je pro mě však Emily Spivey, tvůrci HIMYM už své nejlepší karty zahráli... Můj názor ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. ma to byt s prevahou zenskych ale ja vidim jen dve :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše to bylo myšleno, že na dění se bude nahlížet hlavně z ženského úhlu pohledu, ale přeformuloval jsem to, aby to bylo úplně jasné :D.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.