neděle 23. března 2014

X factor 3. díl: Vaše názory

Už potřetí X factor sved svůj boj o přízeň diváků. Jaké osobnosti nabídnul a kdo z nich vás zaujal a čím? Jak se vám tento díl líbil? A jakou tipujete sledovanost?

5 komentářů:

  1. Moje námitka ke castingům je ta, že obsahují velké množství krátkých sestřihů. Asi za účelem představit větší množství uchazečů. Ale potom si připadám, že sleduji nudný dokument "o castingu" a nejsem vtažený do děje . Lepší by bylo sledovat ucelené výkony v reálném čase i za cenu, že někoho uvidíme až později.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně zase přijde, že nepřišli žádní talenti.. Když se podívám na konkurenční hlas, tak tam už "vytáhli" tolik lidí, u kterých mi "spadla huba".. u x - factoru se mi to ještě nestalo ani jednou.. nevím, jestli je nechtěj ukazovat, nebo jestli fakt nikdo nepřišel.. Nechtěl jsem se dívat na hlas, ale na xko, jenže.. díky tomuhle mě to spíše táhne k hlasu.. díky tomu, že v xku všichní zpívají tak nějak "normálně", tak mě to tak nějak přestává zajímat.. a to, že se tam věnujou těm, kterým se to zrovna moc nepovedlo.. koho to zajímá? Ty s námi dál soutěží nepůjdou.. radši bych věnoval více času těm lepším, než těm horším.. myslím, že jeden "špatný" výkon za díl bohatě stačí.. škoda, fakt jsem se na xko těšil..

    OdpovědětVymazat
  3. Je to stále zoufalejší a zoufalejší. Téhle "show" by vážně slušel přesun někam na sobotu 9:30 ráno, protože to v prime timu akorát zabírá místo. Porota nudná, kulisy mdlé, soutěžící příšerní. Zlatý Hlas!!

    OdpovědětVymazat
  4. Nedostatek solidních a s konkurencí srovnatelných pěvěckých výkonů nepociťuji, prezentace zoufalců mi nevadí, porota a Pyco mě na rozdíl od konkurence baví. Otravuje mě příliš tlaku na příběhy, uvítala bych, kdyby nám byly podávány spíš až dodatečně a jen k dokreslení a ne jako berličková vstupenka pro postup a divácká srdce.
    Přestože mě první tři castingové epizody bavily, tak za hraniční číslo jejich počtu považuji 4. Přece jen se od tohoto formátu očekává především sledování vývoje jak vybrané skupiny nadějí, tak i činnosti porotců-koučů a oddalováním toho se podle mého hraje v oblasti divácké trpělivosti příliš riskantní hra

    OdpovědětVymazat
  5. Levá polovina poroty zatím trochu pokulhává, jejich hodnocení většinou není moc zajímavé a občas zbytečně arogantní. Soutěžící nejsou špatní, ale některým dobrým se dává málo prostoru jen proto, že za sebou zrovna nemají žádný srdceryvný příběh. Moderátor občas zbytečně ztrhává pozornost na sebe. Postupují celkem průměrné skupiny, ze kterých je sice porota nadšená, ale takových je u nás po republice spousta. Bylo by zajímavější, kdyby se v pozdějších fázích porota pokoušela spíše nějaké nové skupiny vytvořit ze singl kategorií, tak jako v zahraničních verzích.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.