pondělí 3. března 2014

Přehled novinek za týden 23.2.2014 - 2.3.2014

Kterou další videohru uvidíme na plátnech? Kdo si zahraje záporáka v další epizodě Hvězdných válek? A která herečka se ujme hlavní role v Méďovi 2?


Warner Bros. chystá film na motivy kultovní hry Minecraft.
 
Poté, co se režie nové verze Vládců vesmíru vzdal Jon Chu se hledá nový režisér, mohl by jím být někdo ze skupinky Mike Cahill, Jeff Wadlow, Chric McKay nebo Harald Zwart.
 
Tvůrci zvažují pro nespecifikovanou zápornou roli ve Star Wars: Episode VII Adama Drivera, jednoho z kandidátů na Lexe Luthora v Batman vs. Superman.
 
Biografický snímek o spoluzakladateli společnosti Apple jOBS nedopadl úplně nejlépe, ale druhý pokus vypadá nadějněji. Režírovat by měl David Fincher a scénář napíše Aaron Sorkin, který s Fincherem pracoval na The Social Network.
 
Nepřekvapivě bylo potvrzeno, že režie Amazing Spider-Man 3 se ujme opět Marc Webb.
 
Krotitelé duchů III by se měli stále začít natáčet tento rok. Smrt Harolda Ramise ale vedla k nutnosti mírně přepsat scénář (původní herci měli mít ve filmu camea).
 
Vypadá to, že se dočkáme dalšího filmového Shreka. Zřejmě nebyl onen Zvonec a konec tak definitivní.
 
Hlavní ženskou roli v komedii Méďa 2 si zahraje Amanda Seyfried, Mila Kunis se ve filmu jen mihne nebo se neobjeví vůbec.
 
V čele návštěvnosti amerických kin se už třetí týden udržel animáč LEGO příběh. Premiérový akční film 3 dny na zabití skončil druhý, historické Pompeje třetí. Kompletní přehled k dispozici zde.

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.