sobota 15. února 2014

Farmář hledá ženu IV: Postřehy z páté epizody - Dvě peroxidové blondýnky na jedné farmě nedělají dobrotu

První seznamování máme za sebou, farmářka a farmáři si vybrali své kandidáty na celoživotní partnery a pozvali je do svých honosných sídel. Konečně díky tomu víme, jak se chovat, když přijdeme ke své potencionální lásce na první návštěvu.

Soutěžící reality show Farmář hledá ženu už si konečně vybrali úzký okruh osob, které by za určitých podmínkách byli ochotni tolerovat jako pomocné síly a životní lásky ve svých domovech, ale každý z farmářů zvolil jinou metodu, jak přivítat návštěvu ve svém sídle. A taktéž přijíždějící jedinci vsadili na rozdílné taktiky, jak zapůsobit na farmáře. Všichni jsme tak měli šanci naučit se pár triků, které se nám do života jistě budou hodit.

Jestliže patříte ke konzervativnějším typům, které nemají rádi extravaganci, je pro vás vhodným vzorem Jiří. Ten nevymýšlel žádné ptákoviny, trojici ženštin, které se dopravily k němu na farmu, přivítal svým nezapomenutelným a velmi výrazným úsměvem a předvedl jim svůj skromný domov. Sice se příliš nenamáhal s tím, aby uklidil množství věcí na dvorku, ale po lásce dychtící nápadnice mu něco takového rády odpustily. A taková Alena dokonce přivezla i dárky. Vědoma si toho, že láska prochází žaludkem, vytasila z automobilu bednu plnou koláčů se smajlíky, ale to byl teprve začátek, v kufru se skrývala živá husa. Původně sice měla posloužit jako hlavní chod k obědu, ale nakonec byla ušetřena. Až tedy příště půjdete na rande, tak si nezapomeňte přibalit živé zvíře. Když budete mít štěstí, tak ho váš případný protějšek "odkrágluje" a připraví jako chutný pokrm, když na to nebude mít žaludek, tak alespoň můžete být svědky toho, když se dostane nevinný tvor na svobodu.

Z farmáře Petra se nám vyklubal velký znalec žen, respektive toho, co na ně platí. Pokud jste tedy ti, kteří chtějí být obletováni množstvím zástupců opačného (případně stejného, jestliže je to váš šálek kávy) pohlaví, tak se inspirujte. Důležité je upozornit na své fyzické přednosti, Petr tak nevyrazí z domu v ničem jiném než v tričku bez rukávů, aby všichni měli šanci obdivovat jeho mužné paže. Ale aby ukázal, že není jen tak nějaký bezmozkovitý urostlý sedlák, ale galantní muž, bez přemlouvání se chopil zavazadel a dámám ho odnesl do domu. Další plusový bod. A předvedl se i jako gentleman, nabídl už tak okouzleným ženám hutnou stravu, u které se dívky jen oblizovaly a nakonec, aby dámy "dorazil", předal jim růži. Jestli si po tomhle slečny nezačaly psát do deníčku své jméno + Petr = VLN (Velká Láska Nebeská), tak pak už nevíme, co vlastně křehké pohlaví chce.

V případě, že jste dominantní typ, pak byste měli pozorně sledovat počínání farmářky Zuzky. Ta se s tím rozhodně nemazlila. Nejen, že pro trojici pánů nepřipravila žádné ubytování, nechala na nich, kam složí své unavené hlavy, ale už od počátku se nebála je jemně komandovat, aby si uvědomili, kdo je na farmě šéf(ová). Není tak velkým překvapením, že se nápadníci rozhodli ubytovat ve stanu před domem.

Na farmu jedině stylově

Zuzana tak měla šanci sledovat, kdo je pracant a kdo je spíše na "ozdobu". Tomáš a Martin se ukázali jako ti, kteří klidně přiloží ruku k dílu, exotický Hassan zase předvedl, že jako ozdoba funguje na výbornou. Stál opodál, zaujal pozici jako z módního katalogu a sledoval své dva kolegy, jak stavějí příbytek. Ale to, že není zrovna vesnický typ, bylo jasné, už když vylezl z automobilu v nových červených teniskách a velmi stylovém oblečení, které se na farmu, kde se kydá hnůj a provádějí další podobné roztomilé aktivity, úplně nehodí. Ovšem pamatujte, že situace se dá vždy zachránit vhodným dárkem a pokud má protějšek dítě nebo zvířectvo, tak nezapomeňte ani na ně. I drsná Zuzka zjihla, když jí Hassan vrazil čokoládu, pro její dceru přivezl hračku a pro koně mrkev.

Vlasatý Pavel poslouží jako inspirace pro těžké flegmatiky. Ten si vůbec s tím, že na jeho farmu dorazí ženská návštěva, nelámal hlavu. Rozhodně se nehodlal pouštět do úklidu a pro nápadnice přichystal domácí mazlíčky v podobě pavouků na stěnách. Ale dle jeho slov už byli "uschlí", což asi mělo ženštiny uklidnit. Aby se u vás každá slečna cítila jako doma, je nutné, aby byl váš byt/dům dobře vybavený. To vlasatý Pavel nepodcenil a dokonce se pochlubil, že má automatickou pračku. Ne, že by fungovala, ale nic přece není dokonalé. Dámy tak byly vysloveně nadšené, že v tak příjemných podmínkách musejí zůstat celý týden a jejich radost ještě posílilo například to, že když chtěli otevřít šuplík, zůstalo jim madlo v ruce.

Mimochodem, dámy, pokud chcete svůj protějšek potěšit, bez ohlášení vezměte se sebou svého potomka. Ručíme za to, že druhá strana bude tak nadšená, že to nebude schopna skrýt.

Jako varovný příklad nám posloužil Pepino. Ten si velmi nemoudře pozval na farmu dvě poměrně hlasově výrazné odbarvené slečny ve zralém věku. A to je prostě recept na problém. Dříve nebo později (spíše dříve) se dámy kvůli něčemu "chytí" a už s tím nepřestanou. Začnete například kvůli tomu, kde kdo bude spát, bude to pokračovat kvůli příliš slané polévce a skončí kdoví kde. Josef to měl čekat, když si povolal na farmu jednu ženu z Moravy a druhou z Prahy. Už jen zbývá odpočítávat čas do chvíle, kdy si dámy začnou rvát vlasy a pokusí se navzájem vyškrábat si oči. Upřímně je nám Pepy docela líto, není těžké odhadovat, že ho nečekají lehké časy. Ale zase se musí například Libuši nechat, že po celodenním hádání chtěla vyděšeného muže potěšit a vyvalila na něj svou bujnou hruď v necudné noční košilce. Ovšem nejsme si jisti, zda to bylo dost, aby zapomněl na to, jakou chybu udělal, když si vybral zrovna tyhle dvě.

Jakou dobrou radu jste si odnesli vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.