pátek 17. ledna 2014

Test národů: Chystá Prima s Jojkou obří vědomostní show?


Co se peče v televizní kuchyni?


O tom, že na jaře české a slovenské komerční televize svedou lítou bitvu prostřednictvím Hlasu Česko Slovenska 2 (Nova s Markízou) a X Factoru (Prima s JOJ), už nejspíš víte. Zatím však zůstává tajemstvím, co nám televize nabídnou jiného. Dnes ale vyplavala na povrch jedna zajímavá informace, kterou nepřímo potvrdil i Leoš Mareš ve vyjádření pro Super.cz.

Leoš se vyjádřil ke své účasti v Hlasu Česko Slovenska na Nově, na který kývl i proto, že pro něj televize Prima neměla žádný další projekt. Teď se ho ale prý na poslední chvíli snaží přetáhnout do poroty X Factoru, se kterým tak dlouho váhala. Kromě toho se ale Leoš prořekl, že mu z Primy nabízejí i moderování nového projektu s názvem Test národů. A v tuto chvíli jsme zbystřili i my.

O Testu národů se totiž mluví ve spojitosti s angažováním slovenského moderátora Vilo Rozborila komerční JOJkou, která ho přetáhla z konkurenční Markízy. Tam dlouhá léta moderoval již ukončený pořad Modré z neba.

Pravděpodobně by se tak mohlo znovu jednat o česko-slovenskou spolupráci komerčních dvojek. Formát by pak měl zábavnou formou prověřit vědomosti obou národů. Teď se ale nabízí celá řada otázek: "Kdy se bude show vysílat? Bude ji nakonec přece jenom moderovat Leoš a Vilo? Pasovaly by k sobě tyto dvě natolik rozdílné osobnosti?" Na odpovědi si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat, ale zatím to vypadá, že se v letošním televizním roce nudit nebudeme.

Zajímala by vás velkolepá vědomostní show ve spolupráci Primy a JOJky? Měl by ji moderovat Leoš? A co říkáte na jeho rozhodnutí zůstat moderátorem Hlasu a nejít do poroty X Factoru?

Zdroj: Super.cz

2 komentářů:

  1. Upřímně, tato show by mě nezajímala. Cokoliv do čeho se dá Prima, tak to stojí za velký kulový. Takže za mě rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Domča Švecová, tak to si pleteš Novu a Primu ne? Zatímco show na Primě jsou kvalitní, na Nově jsou na úrovni estrád. I když, jestli vás spíš baví levné show, které vypadají jak deset let staré, před moderními a velkými na Primě, tak pak chápu vaše preference. Nicméně za mě určitě ano. Jen to vidím spíš na podzim, na jaro má Prima Máme rádi Česko a přijde mi to dost podobné Testu národa.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.