čtvrtek 26. prosince 2013

TOP 5: Nejhloupější hlášky celebrit

Jelikož se blíží silvestrovské oslavy, kdy je obvyklé dělat si ze všeho a každého legraci, tak nám jistě odpustíte, že se vydáme do mírně bulvárních vod a nabídneme vám přehlídku, jak to říci kulantně, nejméně bystrých prohlášeních celebrit pro pobavení. Samozřejmě berte v potaz, že v mediálním světě často dochází k vytržení z kontextu, překroucení a podobně. Ale současně je nutné si uvědomit, že některé celebrity něco pronesou naprosto vážně a pak, aby zachránily situaci, ohánějí se právě vytržením z kontextu a podobnými prohlášeními. Ale hlavní je to prostě brát s nadhledem :).

5. Britney Spears

Popová zpěvačka a příležitostná herečka, lépe řečeno "herečka", občas vypustí z úst velmi zajímavé věci, co třeba geograficky zajímavá slova jako: "Musím cestovat do mnoha zemí v zámoří, například Kanady." Snad si Britney časem všimne, že do Kanady se dá ze Spojených států amerických dostat suchou nohou. Naštěstí si Britney napravila reputaci, když prohlásila: "Nikdy jsem nechtěla do Japonska. Jednoduše proto, že nerada jím ryby. A vím, že tam v Africe jsou velmi populární."


4. Mariah Carey

Britney ale není jediná zpěvačka lomeno "herečka", která by nejdříve měla pořádně zvážit, co pronese na veřejnosti. Mariah Carey je jí velkou konkurentkou: "Kdykoliv se dívám na televizi a vidím tam ty nebohé hladovějící děti po celém světě, nemohu si pomoci a brečím. Tedy, chtěla bych být takhle hubená, ale ne s těmi mouchami, smrtí a podobně." Mariah, tohle opravdu není dobrovolná dieta. Mimochodem, právě u Mariah se následně hodně řešilo, zda to myslela vážně, objevily se zvěsti, že to neřekla, že to byl vtípek, případně, že to bylo upraveno. Ale jak to tak bývá, těžko říct, kde je pravda.

3. Brooke Shields

Herečka, která se čvachtala v Modré laguně, je velkou odpůrkyní kouření a uvědomuje si, jak rizikové cigarety jsou: "Kouření zabijí. A pokud zemřete, ztratíte velmi podstatnou součást svého života." Proti tomu se nedá nic namítnout, smrt životu příliš neprospěje.

2. Christina Aguilera

Zpěvačka s hlasem, který bere dech je sice zkušená, pokud jde o hudbu, ale filmový svět, potažmo zeměpis, jí asi nic moc neříká: "Tak kde se bude tento rok konat Cannenský filmový festival?" Christino, malá nápověda, nebudou to Karlovy Vary, ani Berlín.

1. Arnold Schwarzenegger

Urostlí lidé jsou často obviňováni z toho, že velké svaly malý mozek značí, ale my s tím nesouhlasíme. I když Arnie dobře rostlým lidem příliš velkou službu neudělal, když prohlásil: "Myslím si, že manželství homosexuálů by mělo být mezi mužem a ženou." Tak to by mohl být trošku problém, když jde o stejnopohlavní svazky.

Která hláška celebrit, kterou jste slyšeli či četli, vás zaskočila nejvíce?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.