středa 25. prosince 2013

TOP 10: Nejhorší letošní seriálové novinky

Rekapitulace k blížícímu se konci roku neznamenají jenom ty příjemné povinnosti sestavovat žebříčky dobrých a kvalitních titulů, které se letos urodily. Tentokrát se bohužel musíme (i když jen v rychlosti) podívat na nové seriály, na které bychom hrozně rádi zapomněli, ale jsou tak špatné, že se nám zákonitě vryly do paměti.

10) Reign

Tenhle seriál není zase tak úplně špatný, pokud se na to díváme očima The CW. Jenomže v tom je právě ten háček. Reign nikdy neměl vzniknout pro The CW, nýbrž pro jakoukoli kabelovku, která by přidala na násilí, sexu a "dospělosti". Mysteriózní prvky fungují, ale kvůli "CWčkovskému syndromu" jsou přebyty holčičími problémy dvorních dam. Useknutá hlava v pilotu nestačí.

9) Michael J. Fox Show

Pro mě osobně to je asi největší zklamání letošní sezóny. Já sice nečekal festival dechberoucích vtipů, ale seriál nabral hodně rychle směr do Nudova. Ani sympatický Michael J. Fox tomu nepomáhá.


8) Agents of S.H.I.E.L.D.

Většinou se stává, že ruku v ruce s velkým hypem jde i veliké zklamání. Stalo se to i Agentům. Všichni byli natěšení, aby z toho nakonec vylezla nudná týmovka s nezajímavými charaktery a bez pořádného dějového posunu. Škoda, Jossi, tohle se nepovedlo.

7) Ironside

Detektiv na vozíčku? Ale no tak! Původní verze kdysi mohla fungovat, protože tehdy to bylo něco nevídaného, ale v dnešní době remake staré detektivky s vozíčkařským detektivem prostě nefunguje. Nehledě na to, že téměř každé místo činu je příhodně bezbariérové. Ona by asi ale nebyla sranda sledovat hlavního hrdinu, jak se s vozíkem po schodech drápe do pátého patra budovy s rozbitým výtahem. To by těch čtyřicet minut uteklo ještě dřív, než by vůbec dorazil na místo činu.

6) Mom

Chucku Lorremu pravděpodobně dochází šťáva, i když ji podle mého názoru nikdy ani neměl. Jeho sitcomy nejsou skoro vůbec vtipné (výjimkou budiž Teorie velkého třesku) a Mom tuhle vlastnost po svém duchovním otci podědila.

5) The Goldbergs

Zlatá sedmedesátá fungovala, protože se jednalo o nový druh dosud neviděného humoru a bylo to zaměřené převážně na mladé. Goldbergovi nefungují, protože kromě nostalgie starším divákům nenabízejí zhola nic.

4) Betrayal

Kdybych se nemusel povinně podívat na pár dílů kvůli tomuto závěrečnému shrnutí, ani by mě nenapadlo tak příšerně zhovadilou telenovelu s lepším rozpočtem sledovat. Zbytečnost, kvůli které se do vysílání nedostaly daleko lepší kousky.

3) Sean Saves The World

Jeden z průšvihových sitcomů letošního podzimu. Tradičně vystavěný seriál s tradičním výsledkem pro NBC - neúspěch a totální nezájem diváků.

2) Super Fun Night

Nechutné, nevkusné a blbé. Nic víc dodávat nemusím.

1) Dads

Rasistické, zhovadilé, stokrát viděné a ostuda pro herecké bardy, kteří se tomu upsali.

Která z letošních novinek nejvíce znechutila vás?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.