neděle 8. prosince 2013

Seriál Gotham: Pátrá se po představiteli malého Bruce Waynea

Všichni milovníci Batmana asi skákali nadšením do stropu, když byla zveřejněna informace, že na obrazovkách uvidíme seriál Gotham.

Ten bude jakýmsi prequelem k Batmanovi a bude se věnovat osudům mladého detektivat Gordona, kterého si naposledy zahrál Gary Oldman. Ovšem ti, kteří by rádi viděli i Bruce Waynea, mohou být také spokojeni. Tedy alespoň částečně, protože Fox se nyní pustil do hledání představitele desetiletého Bruce, který se bude v sérii Gotham objevovat pravidelně.

"Desetiletý Bruce Wayne je mezi charaktery, pro které se aktuálně hledají představitelé a kteří se budou v seriálu televizi Fox objevovat pravidelně. Seriál bude sledovat ´zrození´komisaře Gordona a příběhy zloduchů, kteří proslavili město Gotham. Projekt je v přípravách zhruba rok a nyní stanice, která získala práva na seriál od Warner Bros., objednala celou sérii. Pilotní epizoda se začne natáčet v březnu 2014 s tím, že se zaměří na zelenáče v řadách gothamské policie, detektiva Gordona, který vyšetřuje vraždu Thomase a Marthy Wayneových."

Samozřejmě není překvapením, že v seriálu bude figurovat i malý Wayne, vlastně bychom byli spíše překvapeni, kdyby neměl výraznou roli. Jaké další postavy by se vám v seriálu líbily?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.