neděle 29. prosince 2013

Návštěvnost kin: Hobit v čele, Keanu Reeves i Sylvester Stallone prohráli na plné čáře

Hobit si i ve třetím týdnu udržel pozici nejvýdělečnějšího filmu. Novinky naopak příliš parády nenadělaly.
Už tři týdny je v distribuci druhý díl trilogie Hobit a stále se neobjevil film, který by byl natolik rázný, aby ho srazil z první pozice. 29,85 milionů dolarů je částka, kterou si Šmakova dračí poušť odnáší z toho týdne. Celosvětově je pak na téměř 467 milionech dolarů.

Ledové království poskočilo z trojky na dvojku a téměř se dotáhlo na výdělky Hobita z tohoto víkendu, když od diváků získalo 28,85 milionů dolarů.

20,15 milionů dolarů utržila komedie s Willem Ferrellem a hromadou další komiků Zprávař 2, která si prohodila místo s Ledovým královstvím, takže klesla z dvojky na trojku.

Vlk z Wall Street vyje na diváky

Dle recenzentů výtečná podívaná Špinavý trik si na tržbách polepšila o 2,3 procenta a dostala se na částku 19,55 milionů dolarů.

Novinka Martina Scorseseho Vlk z Wall Street je nejúspěšnější premiérou s 18,51 miliony dolarů při rozpočtu 100 milionů dolarů. Není to tedy úplně nejlepší začátek, ale zase alespoň recenze jsou veskrze pozitivní.
Další opěvovaná podívaná Zachraňte pana Bankse skončila na šestce, k čemuž bylo potřeba 14,02 milionů dolarů.

Róninové zklamali
Novinka Bena Stillera Walter Mitty a jeho tajný život, kterou i režíroval je druhou nejúspěšnější premiérou v tomto týdnu, ale začíná jen s 13 miliony (rozpočet 90 milionů) a ne úplně pochvalnými názory kritiků.

Druhý díl Hunger Games, který se jmenuje Vražedná pomsta, tentokrát stačil na osmé místo, získal 10,2 milionů dolarů. Celkově má film na kontě téměř 785 milionů dolarů.

9,87 milionů si za premiérový víkend odnáší velkolepě působící podívaná 47 RóninůKeanu Reevesem v hlavní roli. To je průšvih, hlavně, když film stál nějakých 225 milionů dolarů.
7,4 milionů dolarů patří A Madea Christmas, dalšímu filmu Tylera Perryho a výjimečně také zmíníme jedenácté místo, na tom je totiž další novinka a to Zpátky do ringu, sportovní komedie se Sylvesterem Stallonem a Robertem De Nirem. Kritiky film nepřesvědčil a diváky také ne, v kasách kin nechali jen 7,31 milionů dolarů.

Jediná novinka bude strašidelná. Doufejme
V následujících dnech se v kinech objeví jen jediná novinka a to Paranormal Activity: Prokletí, latinsko-americká odnož hororové série. Uvidíme, zda kromě nových postav přinese i nějakou novinku, pokud jde o styl.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.