středa 26. srpna 2020

Trailer: The Suicide Squad DC FanDome Sneak Peek - tolik hrdinů, že by mohli mít svoji řadu v Kinder vajíčku

James Gunn představuje svůj doposud nejambicióznější komiksový projekt. Připravte se na tak početný ansámbl, že si vedle něj Expendables přijdou jako komando jednoho muže. 

James Gunn je v tuto chvíli v pozici, jakou mu mnozí mohou závidět. S požehnáním DC i Marvelu točí pro obě strany své vysněné projekty, nikomu to nevadí, Marvel na něj trpělivě počká a v DC mu dali naprostou volnost, takže si do své verze Sebevražedného oddílu mohl - ale nemusel - naverbovat herce z Ayerova filmu. Zůstává tak jádro silného castu v čele s Margot Robbie jako Harley Quinn a Joelem Kinnamanem, chybí ale Will Smith jako Deadshot. Toho nahradil Idris Elba - jako Bloodsport, Supermanův protivník, který se poprvé objevil v roce 1987. Přestože se v ledasčem liší od Deadshota (především v osobní backstory samozřejmě), sdílí s ním vášeň ke střelným zbraním a zabíjení. 


Vrátí se i Jai Courtney jako Captain Boomerang a Viola Davis jako Amanda Waller, nikomu se nejspíš nebude příliš stýskat po Jokerovi Jareda Leta. Kromě starých známých nás pak čeká hromada nových členů Suicide Squad v čele s King Sharkem a Johnem Cenou jako Peacemakerem. Podle Gunnových narážek je přitom dost pravděpodobné, že hodně postav se nedožije závěrečných titulků. Zdravé jádro se zkrátka musí vytvořit v těch nejtěžších podmínkách a o ty nebude nouze - celé to v tuto chvíli vypadá jako mix mezi Tuctem špinavců, Hanebnými pancharty, Kick-ass a Strážci galaxie. Ostatně ne náhodou je film ve sneek peaku prezentován jako drsný válečný film ve stylu snímků ze 70. let. Podle jeho režiséra je v něm víc výbuchů než ve kterékoli marvelovce - a na plakátu najdete jako tagline jediné slovo. 

BOOM.


Gunn při obsazování nezapomněl na své přátele a oblíbence. Svoji roli tu má nejen Michael Rooker, ale i Nathan Fillon (ve zcela nové postavě, kterou mu režisér napsal na tělo - byť se mluví o tom, že se inspiroval bizarní DC postavou Arm-Fall-Off-Boy) a v menší roli se objeví dokonce i Gunnova přítelkyně Jennifer Holland. 

Na skutečný trailer si ještě musíme počkat, ale už tahle ochutnávka má kulervoucí tendence. 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.