pátek 30. srpna 2019

Trailer: Terminátor: Temný osud - Arnold zpátky v akci, řežba jede naplno!

Podaří se napravit pošramocené jméno terminátoří ságy? Tim Miller a James Cameron do toho šlapou naplno, do akce povolávají kromě nových tváří i Arnolda a Lindu Hamilton, ale bude to stačit?

První upoutávky na Terminátor: Temný osud vypadaly dost televizně a nepřesvědčivě. Tentokrát je to výrazně lepší, protože akce je hromada, dojde i na tvrdší okamžiky a je zjevné, že Miller se snaží být nekompormisní tak, jak je to jen ve 21. století možné. Točit film ve 21. století ovšem znamená také hromadu digitálních pozadí a dýmu a kouře a pohyby kamerou, které jsou zjevně virtuální. Společně se soap operovým mladým novým castingem to pak výslednému materiálu body v mých očích spíš ubírá a převládá dojem něčeho, co má pořád blíž k Hobbs and Shaw (což nemusí být nutně špatně) nebo počítačové hře. Ten hmatatelný pocit realističnosti a zemitosti tu nacházím bohužel jen místy, o jednom ale nepochybuji. Akce tu bude hromada a bude podle všeho velmi dobrá, takže do kina se vypravím. Jak jste na tom vy? Spokojeni?

4 komentářů:

  1. Lepší, nakonec tomu dám šanci

    OdpovědětVymazat
  2. Stále věřím, že to bude pěkná sračka.

    OdpovědětVymazat
  3. dalsi tuctovy digibordel. myslim, ze snad vsichni stari fanousci jsou z traileru nasrani a dnesni mladez nejaky terminator vubec nezajima. bude to propadak. ale mame tu tri strong female, takze aspon feministky budou spokojeny.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí všechny terminátoří snímky :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.