pátek 15. března 2019

Strážci Galaxie 3: James Gunn se vrací, vše odpuštěno!

Dnes je den plný zázraků. James Gunn se vrací ke Strážcům Galaxie!

Neuvěřitelné se stalo skutkem a pokud by se na tohle dalo sázet, nejspíš by si stejně nikdo nevsadil. Podle informací Deadline.com, které jako zdroje ověření uvádí i samotný Marvel, se James Gunn vrátí ke Strážcům Galaxie. Vedení Disneyho v čele s presidentem Disney Alanem Hornem mu odpustilo.

Má to samozřejmě jeden háček. Gunn se totiž nedávno upsal DC a Sebevražednému oddílu. A plánuje dostát svému slibu, protože konec konců byli to lidé od DC, kteří mu nabídli v nejtěžší chvíli druhou šanci. Gunn je ale s Marvelem domluvený, že na něho počká a do Strážců Galaxie 3 se pustí po natočení Sebevražedného oddílu.

Nakonec tedy na celé situace vydělají všichni. Diváci dostanou styl Strážců,  na jaký si zvykli a milují ho. Marvel bude mít své úspěšné Strážce v rukou režiséra, který úspěch zaručuje. A James Gunn sice za poslední rok (vyhozen byl v červenci 2018) nejspíš psychicky dost zestárnul, ale místo jedné série, ve které může řádit, má hned dvě - a navíc jednu z nich u konkurence. Kdo tohle může říct? Vyděláme na tom samozřejmě my, diváci. Paráda! O případném dalším vývoji vás budeme informovat, ale v podstatě to můžeme brát na 99,9% jako hotovou věc.


2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.