sobota 9. února 2019

Šok! The Walking Dead přichází o další klíčovou postavu! Danai ,,Michone" Gurira odchází!

Tomuhle se říká domino efekt. A jakmile Andrew Lincoln sbalil svých pět švestek, bylo jasné, že rozklad začal.

Danai Gurira naskočila do The Walking Dead jako Michone ve třetí sérii, což je poměrně pozdě oproti některým ostatním hlavním postavám, rychle si ale získala popularitu a pevné místo v sestavě.

Teď je ale konec. Hollywood Reporter přinesl informaci, že Danai podepsalam smlouvu na svoji poslední sérii a tou bude ta desátá,  v níž se ale objeví jen v omezeném počtu epizod a pak - odletí vrtulníkem a nebo prostě zmizí. Ani scenáristé teď možná ještě neví:-)

Jisté je jedno. Podle všeho neumře. Měla by se totiž objevit po boku Andrewa Lincolna ve třech plánovaných filmech, které by měly uzavřít linku Ricka Grimese.

Gurira odchází hlavně proto, že závazky v seriálu už ji v tuto chvíli příliš brzdí v kariéře. The Walking Dead ji vystřelilo mezi žádané hvězdy a má celou řadu různých projektů, na kterých se navíc nepodílí jen jako herečka. Nejvýraznější je z poslední doby její role v Black Pantherovi, jehož druhý díl je vzhledem ke komerčnímu úspěchu prvního nevyhnutelný.



2 komentářů:

  1. "jakmile Andrew Lincoln sbalil svých pět švestek, bylo JASNÉ, že . Tak jasné, že se článek jmenuje ŠOK :D trochu oxymoron :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen trochu. Ze jde Walking Dead do kytek se vi a bylo jasny, ze Lincolnem to zacina, ale necekal bych ze to pujde rak rychle, treba tuhle herecku jsem si rikal, ze uvidime spolecne s Reedusem jeste aspon 2-3 sezony a ne ze to pul roku po odchodu hlavniho herce zabali taky

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.