pátek 25. ledna 2019

Video: Terminátor: Arnold Schwarzenegger zdraví z placu v Budapešti, podívejte se na záběry z natáčení

Nový Terminátor bude dalším pokusem o oživení legendární série, která kromě svých vrcholů má na kontě i dost pádů z posledních let. Snad to tentokrát dopadne lépe.

Arnold zdraví všechny fanoušky ve videu, které nabízí pár slibných záběrů ve smyslu ,,hrdinové jsou dobře dobití v obličeji, tak by to nemusel být čajíček", jinak je ale nejzajímavějším faktem to, že Arnold má plnovous (ale to jsme viděli už na fotce z placu v září 2018). Všechno ostatní je spíš reklama na Budapešť cílená na další filmaře. A trochu mám podezření, že ji štáb musel natočit výměnou za jiné výhody v rámci úlev např. na pronájmech studií. Maďarsko a obzvlášť Budapešť se už dlouho přetahuje s Prahou o zakázky a od té doby, co se konečně zlepšily podmínky pro zahraniční filmaře v Česku musí a ti se do Prahy vrací, musí maďarská metropole pociťovat konkurenci a tak do toho prostě docela chytře šlape. Ostatně, za vše mluví logo Maďarského filmového fondu v úvodu klipu:-)





1 komentářů:

  1. Uz to ze si prenajimaju nejake "lacne indoor" studio niekde v Madarsku dava tusit na akej urovni ten film bude. Inak tie ateliery momentalne vznikaju vo vychodnom bloku ako huby po dazdi. Jeden velky bude aj na Slovensku takze tu konkurenciu budu pocitovat este viac ...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.