čtvrtek 4. října 2018

Trailer č 3: Spider-Man: Paralelní světy - je tohle tajný plán SONY?

SONY čeká o tom víkendu mocná zkouška - ukáže se, jak zvládají nakládat se Spider-Verse, když jim záda nehlídá Kevin Feige. Podle recenzentů Venoma to neumí vůbec. Rok Spider-Mana tím ale neskončí.

Vyvrcholí totiž až v zimě, kdy se do kin dostanou animované Paralelní světy a následně pak samozřejmě příští rok dvojka hraného Spider-mana - ta už ale opět pod kontrolou Marvelu. Pro SONY je ovšem důležité, aby se jim chytlo vše, co vyprodukují bez Marvelu a vůbec bych se nedivil, kdyby mysleli trochu za roh. Konkrétně představili v animáku divákům paralelní světy a paralelní spider-hrdiny v čele s Moralesem. Kreslená forma je svým způsobem nezávazná, jako by k hrané nepatřila, ale je dost možné, že v případě úspěchu mají v SONY jednoduchý plán - vzít Moralese a případné další postavy odvozené od Spider-mana a nechat je mlít se v hrané podobě. Tím by nebyli s postavou Spider-mana tolik závislí na Marvelu a vyhnuli by se tomu, s čím se teď podle všeho bojuje Venom - totiž se Spideyho absencí.

Animák Spider-man: Paralelní světy rozhodně nevypadá špatně a pokud by se komerčně chytil, mohl by nastartovat také novou vlnu animovaných komiksových filmů, což by mohl být mimořádně výhodný byznys. Každopádně bude zajímavé sledovat, jak tento film dopadne a co všechno bude Venom a Paralelení světy pro další plány SONY znamenat.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.