pátek 5. října 2018

Smutná zpráva: Chris Evans se oficiálně rozloučil s Captain America

Po osmi letech pověsí svůj štít na zeď, aby ho časem převzal někdo jiný. S jeho odchodem tak téměř končí jedna velká filmová éra.

,,Oficiálně jsme skončili práce na Avengers 4. Byl to den plný emocí. Byla to pro mě čest hrát tuhle roli 8 let. Všem před kamerou, za kamerou a všem divákům: Díky za vzpomínky. Navždy za to budu vděčný."

Těmito slovy se Chris Evans rozloučil na twitteru s rolí, která definovala do značné míry jeho kariéru i posledních osm filmových let, během kterých Marvel Studios vyrostl v neporazitelný filmový gigant.

O tom, že Evans skončí, se vědělo už dřív. Končila mu smlouva s Marvelem a Evans se úvahami o konci netajil. Sám k tomu řekl už dřív, že podle něj je lepší vystoupit z vlaku dřív, než vás z něho vyhodí. Zkrátka, odcházet se má v nejlepším a to Evans odchází.

Jeho nástup do role přitom před lety nebyl bez problémů. Evans sám o tom, zda ji má vzít, pochyboval. A jisté si nebylo ani samo studio, protože Evans před tím hrál Johnnyho Storma v rozporně přijaté Fantastické čtyřce (a kdo ji viděl, ten si Evanse musel zapamatovat, protože už tam zazářil). Nakonec to ale obě strany zkusily, Evans porazil v castingovém procesu řadu známých konkurentů a zbytek je historie.

Evans se v průběhu let ,,stal" Kapitánem Amerikou a roli si zcela přirozeně přivlastnil a společně s Robertem Downeym Jr. byl pilířem MCU. V Avengers 4 to skončí. Zbývá odpovědět na poslední otázku. Odjede Captain America do západu slunce nebo se v boji proti Thanosovi obětuje a my  u toho budeme řvát stejně jako ženy u Zápisníku jedné lásky?

Video na rozloučenou.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.