pátek 21. září 2018

Skrývá tahle fotka název pro Avengers 4?

Detektivové všech zemí, spojte se!


O názvu k Avengers 4, kteří nás čekají už ne ani za rok, se spekuluje dlouho. Nejčastěji se mluví o podtitulu Endgame, ale slyšeli jsme i další.

Sám Kevin Feige řekl, že tahle ,,hra" kolem názvu čtvrtého dílu už dávno přerostla hranice, nicméně, když to fanoušci chtějí, mají to mít.

Feige prozradil, že název bude zveřejněn brzy poté, co bude zveřejněn trailer ke Captain Marvel. A bratři Russoové zase řekli, že název filmu by měl fanoušky Marvelu vyděsit a že nezazněl v Infinity War. Ale kdo ví, možná trošku lhali, nebylo by to poprvé, co nás režiséři očekávaných filmů přečůrali.

Každopádně - ten čas přišel. Trailer pro Captain Marvel byl zveřejněn a bratři Russoové hodili na twitter fotku, která je zjevným skrytým vzkazem. A nebo jen vydařeným trollením. Tohle je každopádně ona:


Fanoušci se samozřejmě na fotku okamžitě sesypali a první hypotézy už jsou tady.

První z nich tvrdí, že na obrázku jsou čtyři A ve smyslu Avengers 4.


S touto teorií si ale dovolím nesouhlasit. Na obrázku jsou i další minimálně dvě zřetelná písmena - vpravo vzadu E a naopak vlevo také E. To nás vede k další teorii.


Endgame je název, o kterém se dlouho mluvilo. Proti němu mluví dvě věci. Bratři Russoové řekli, že název nezazněl v Infinity War. Slovo ,,Endgame" tam ale zaznělo a na řadě je tudíž otázka, jak moc režisérská dvojice klamala nebo mluvila pravdu. Celý název filmu ,,Avengers Endgame" totiž ve filmu nezazněl, takže teoreticky je tahle varianta pořád ve hře. Druhým faktem je, že zatímco obě ,,éčka" jsou dobře čitelná, především písmena D a G moc nesedí.  Písmeno M bych pak viděl spíš nahoře tam, kde první teorie vidí písmeno A.

Třetí teorie pak stojí na tom, že přístroj, který je na fotce vlevo, se objevil na Blu-Ray Infinity War v kapitole s názvem Avengers: Assemble. Zajímavé, problém je v tom, že takhle zněl už mezinárodní název prvních Avengers.

Kevin Feige v jednom rozhovoru řekl, že při takovémto hypu není šance, aby fanoušky finální název  čtvrtého dílu dostatečně uspokojil. Očekávání jsou příliš velká, přitom jde pouze o název. Za sebe se kloním v tuto chvíli k variantě Endgame, jen si myslím, že písmena jsou na obrázku skrytá jinak - viz moje teorie o písmenu M. A teď mne omluvte, jdu pátrat po D a G:-)

Jaký název vidíte na obrázku vy a ke které teorii se kloníte?

AKTUALIZACE:

Tohle mi dává největší smysl, M je přesně tam, kde jsem ho zmiňoval a i to G je akceptovatelné. By Jason Mulkin.






2 komentářů:

  1. Probuh kdo ma cas resit takove blbosti 😬😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takové blbosti nás drží při smyslech ;)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.