čtvrtek 28. června 2018

Tenkrát v Hollywoodu: Brad a Leo na první fotce z nové tarantinovky! Kdo všechno se objeví a o čem to bude?

Vítejte zpátky v 60. letech.


Respektive na jejich konci, v roce 1969, kdy se příběh Once Upon a Time in Hollywood odehrává. A vypadá to, že v mnoha směrech půjde o jeden z Tarantinových nejambicioznějších filmů. Název odkazuje k jeho oblíbeným westernům Sergia Leoneho, děj se odehrává v období, odkud Tarantino čerpal celou řadu tracků do svých předchozích filmů a postav je tolik, že i Pulp Fiction v jejich stínu bledne.

Na plátně nás čeká naprosto luxusní sestava, posuďte sami: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson, Nicholas Hammond, James Marsden, Julia Butters, Scoot McNairy a sám malý velký Al Pacino.

Hlavní postavou bude herec Rick Dalton (Leo), který měl před časem jeden úspěšný westernový seriál a teď hledá cestu zpátky do filmového byznysu. Brad Pitt si zahraje jeho kamaráda a dublera (:-), který se snaží o totéž. Smrt Sharon Tateové (Margot Robbie), která je shodou okolností Rickovou sousedkou, pak poslouží jako pozadí, na kterém se v duchu Pulp Fiction odehraje během léta 1969 série událostí.

Jde o první Tarantinův film inspirovaný skutečnými událostmi (pokud nepočítáme Hanebný pancharty). Premiéra by měla být 9. srpna 2019 - symbolicky přesně v den 50. výročí smrti Sharon Tateové.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.