pondělí 21. května 2018

Deadpool 2: Jak vznikla závěrečná scéna do titulků?

Deadpool 2 má jednu z nejlepších titulkových scén všech dob, ve které Ryan Reynolds nešetří sám sebe. Pozor spoilery.

Scenáristé Deadpoola 2 Rhett Reese a Paul Wernick prozradili, jak vznikla celá sekvence,  v níž Deadpool využije Cableův stroj času k tomu, aby napravil svoji a Reynoldsovu filmovou minulost.

Celá scéna vznikla teprve po prvních zkušebních projekcích, kdy tvůrci vidí, na co diváci reagují, co funguje a co by si zasloužilo ještě tečku. Nápadů měli několik a rozhodně by stálo za to je vidět. Jeden z nich byl například ten, jak Deadpool cestuje do minulosti, aby zabil malého Hitlera. Jiný by zase ukázal, jak Chris Evans coby Human Torch absolvuje přijímací řízení do X-force. Ale protože Ryan Reynolds si ze sebe umí dělat srandu a diváci to umí ocenit, nakonec vsadili na tuto hodně meta scénu, která spoustě běžných návštěvníků kin nemusí být úplně jasná. Fanoušci komiksu a filmů si během ní ale užijí každý okamžik toho, jak Deadpool zabíjí sám sebe ve Wolverinovi a jak zabraňuje Reynoldsovi dočíst scénář Green Lanterna.

Důležitý je také fakt, že Deadpool zachrání svoji lásku Vanessu Carlysle. V dalších filmech s Deadpoolem ji tedy nejspíš znovu uvidíme. A možná, že nakonec tvůrci filmu odhalí i to, že jde o mutantku s přezdívkou Copycat. 


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.