čtvrtek 27. dubna 2017

Trailer: The Call of Duty: WWII - kryjte se, tahle upoutávka vás přenese přímo do válečného pekla

Dokonalá práce se zvukem i obrazem stojí za tím, že tenhle přesun v čase do pekla druhé světové války bude zatraceně sugestivní.

Call of Duty WWII patří k nejsilnějším značkám ve světě her. Tentokrát se přeneseme do let 1944-45 a zažijeme doslova na vlastní kůži, jaké to bylo bojovat proti náckům. Trailer si v ničem nezadá se Spielbergovým Zachraňte vojína Ryana, dokonce ho možná i překonává. A mezi herci vám nejspíš budou povědomí Josh Duhamel (Transformers) a Jonathan Tucker (Justified, Parenthood). Zkrátka a dobře, další důkaz toho, že i když se nikdy nespojí do jednoho, svět filmu a her má k sobě zatraceně blízko - alespoň ve schopnosti přenést nás prostřednictvím audiovizuálního ztvárnění kamkoli a umožnit nám, abychom prožili strhující momenty hrdinství i naprosté mizérie.

Dočkáme se 3. listopadu 2017. Takže tak trochu Vánoce.

2 komentářů:

  1. to má bejt film nebo hra?? nikde to tu nevidím

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Call of Duty: WWII už jsem dohrál a je to boží hra. Možná nejsem zcela objektivní, jelikož podobné vojenské hry jsou pro mě, co se týče žánru jasná jednička, ale prostě jsem si to pořádně užil a těším se na další pokračování a to snad zase z prostředí 2. světové války.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.