pondělí 10. dubna 2017

Teaser trailer: Thor: Ragnarok - Thor versus Hulk versus všichni ostatní

Část lidí asi tenhle pestrobarevný osmdesátkový styl nerozdýchá, ale za nás palec nahoru, tohle je posun a navíc se smyslem pro humor.

Thor se hlásí o slovo a bude hodně zajímavé sledovat reakce fanoušků. Jedno je jisté, tohle není trailer, který by lidi nechal v klidu - ať už to bude tak či onak. Místy to působí jako by si dal Zack Snyder pořádnou dávku LSA a viděl své zpomalené záběry ve veselých barvičkách, místy má člověk pocit, že sleduje pokračování Masters of the Universe, ale mezi tím vším je spousta věcí, které vycházejí z komiksů a které oceňuji. Nemluvě o tom, že je to prostě zábava a kdo by si chtěl nechat ujít souboj Thora s Hulkem?


6 komentářů:

  1. Nooo, pripomína mi to mix Thor vs Hulk (animovaný film) a Planet Hulk a ešte niečo, ale neviem čo (príbehovo). No čo sa týka arény je to super, ale ak to má byť na štýl Planet Hulk tak som sklamaný, btw čakal som, že tam bude Ragnarok (teda iný Thor kto vie čo myslím). Ale je to len trailer, možno to je len prvých 5 minút filmu, kto vie. Vyzerá to fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. no konecne dalsi marvel film po guardian co vyzera zaujimavo

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo nevim nevim, uz z fotek to na me pusobilo tak strasne papundeklove a v pohybu je to videt jeste vic. Ale prekvapive na me ten trailer docela funguje (ikdyz je tam vsi ty akce tak nejak moc). Konec s Hulkem a Thorovo vitezoslavne zajuchani me docela pobavilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa to páči, som z toho nadšený.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.