čtvrtek 6. dubna 2017

Koho hraje Sly Stallone ve Strážcích Galaxie 2? Už to asi víme

Prvního dubna sice vyšla zpráva, že Sly Stallone a Michael Rosenbaum si zahrají ve Strážcích Galaxie Galactuse a Silver Surfera, James Gunn to ale vyvrátil jako aprílový žert (a kupodivu se u toho tvářil celkem otráveně). Teď tu ale máme jiný zdroj a nové info a zdá se, že důvěryhodné. Takže pozor, dost možná masivní spoiler.

O tom, že si Sylvester Stallone zahraje ve Strážcích Galaxie 2 menší, ale důležitou roli, jsme psali loni. Spekulovalo se o tom, že by mohl hrát otce Petera Quilla, ale to, jak víme, má na starosti Kurt Russell.

Italský server MoviesBook teď přišel s informací, kterou čerpá z tiskové zprávy, v níž je i obsah filmu. Vzhledem k tomu, že premiéra je za měsíc, PR agentury jsou v pohotovosti a začínají novináře zásobovat texty, je dost možné, že se potvrzení dočkáme brzy i z jiného zdroje - a nebo se že dozvíme, koho bude hrát Rosenbaum. Nicméně, jak vidíte z obrázku, Sly by se měl objevit jako...

STAKAR.

To je tenhle týpek.





Vzhledem k tomu, že Stakar je ve světě Marvelu jen jeden, je to nejspíš Stakar Ogord aneb Starhawk. Je potomkem Ouasara a Kismet, známé též pod jménem Ayesha. A shodou okolností se Ayesha jmenuje i postava, kterou ve filmu  hraje Elizabeth Debicki.



Zda mezi nimi bude opravdu stejný vztah nebo James Gunn pracoval s předlohou volně, to je v tuto chvíli otázka, na kterou zná odpověď jen pár lidí. Stakar se dokonce v komisku ke Strážcům přidá, ale nezdá se, že bychom se toho ve filmu dočkali, když už tak mají posil dost.

Dočkáme se i jedné z nejslavnějších Stakarových hlášek? I´m the wisdom and the glory...atd. viz bublina na obrázku?


Stakarovi by odpovídaly i další indicie. Stallone totiž podle zpráv nosil na place brnění podobné tomu z Judge Dredda. A stačí se podívat na obrázky Stakara a hned to začne dávat smysl. Jestli je tahle nová informace o Stakarovi ale pravdivá, to pořád nevíme a pokud ji někdo nepotvrdí oficiálně, tak je třeba ji pořád brát s rezervou.

Důležité je mít také na paměti, že James Gunn prozradil, že jak Stallone tak Kurt Russell hrají postavy, které by se měly objevit ještě někdy příště - buď v dalším díle nebo dokonce v nadcházejících Avengers: Infinity War. Takže pokud by Stallone Stakara hrál, je v podstatě tutovka, že ho uvidíme do roka nebo do dvou znovu.

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.