středa 29. března 2017

Venom bude eRko a bude kašlat na MCU? A co s tím mají společného Black Cat a Silver Sable?

V SONY dostali nápad.

Už se o tom šuškalo brzy po zveřejnění informace, že se Venom dočká vlastního filmu a teď jsme dostali oficiální potvrzení. Bude to sice vlastní film, ale nebude součástí MCU. Takže je tak nějak záhadou, jestli v něm bude Spider-Man.

Venom by měl být eRková záležitost a SONY s ním plánují pořádný mind-fuck - hodlají totiž nastartovat vlastní filmový Marvel-Venom-Kdovíco svět. Inspirace je samozřejmě jasná - Deadpool, který si to taky jede u Foxů po svém a v eRkovém balení. A samozřejmě Logan, druhý takový.

Premiéra by měla být na podzim 2018, ale film zatím nemá režiséra. Mělo by jít o mix hororu a sci-fi se superhrdinskou zápletkou. První verzi scénáře už před časem napsal Dante Harper, který je i spoluautorem Vetřelec: Covenant. Ale zřejmě se na ní ještě bude vyšívat poté, co do projektu naskočí režisér se svojí vizí.

Současně se objevily zprávy o tom, že SONY akceleruje i své přípravy na filmu o Silver Sable a Black Cat, která je v comicsech důležitou součástí Spider-manova světa. Dá se tedy předpokládat, že v tomto případě budou obě součástí stejného filmového světa jako Venom, v němž hlavní slovo budou mít anti-hrdinové a záporáci a pro Spider-mana v něm místo nebude. Scénář píše Chris Yost, který dělal i na scénáři k Thor: Ragnarok a na animovaných X-menech a Hulk vs... což byla podařená věc (ale taky k Thor: Temný svět a Max Steel, takže...). Stavět by měl na scénáři, který před ním napsala spolutvůrkyně Westworldu Lisa Joy.

Silver Sable


Black Cat


Takový pokus tu ale už u SONY jednou byl. Z jejich plánů na sólovku Venoma (už si jednou zálusk dělali) a na Sinister Six jsme ale zatím neviděli ani políčko. Tak kdo ví, jestli to tentokrát bude jinak.

1 komentářů:

  1. No já nevím. Deadpool sice není součástí MCU, ale ani ho nijak výrazně nepopíral a kdyby sem tam vložili novinový výstřižek o bitvě v New Yorku, nebo něco takového klidně součástí MCU být mohl, tedy až na tu krev a vnitřnosti. Přijde mi, že si pořád ostatní studia myslí že stačí vzít pár charakterů, plácnout na to nálepku že patří do stejného filmového vesmíru, každý rok přidat nové postavy a ono to bude fungovat dohromady. Tedy alespoň to my přijde že si myslí DC. No uvidíme jak tohle dopadne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.