čtvrtek 30. března 2017

Liga spravedlnosti: Jakou bude mít stopáž?

Dloouuuhouuuu.

IMDB zařadilo na profil Justice League (Ligy spravedlnosti) 170 minut. 2 hodiny 50 min. Takže se opakuje historie z Batman vs Superman a nejspíš dostaneme dva filmy v jednom - tipuji že první půlka bez Supermana a druhá s ním.

Že bude Justice League dlouhý film se dalo čekat - za prvé je to snímek plný hromady postav a epického střetnutí se silami Zla, za druhé ho točí Zack Snyder a ten už dávno není na krátké tratě. Jeho sestřih Batman vs Superman pro Blu Ray má dokonce přes tři hodiny (a bohužel zas tolik to BvS nepomohlo).

Pro ty, kteří nebyli s BvS spokojení a o Snyderově schopnosti natočit něco dobrého více či méně pochybují, to samozřejmě není dobrá zpráva. Sice si v kině pospíte, ale to při dnešní ceně lístků není asi to, kvůli čemu na film jdete. Udržet diváka ve střehu téměř tři hodiny, to už musíte mít děj výživný jako v případě Pána prstenů. Nic takového si ovšem u Justice League představit nedokážu. Tedy dokážu, ale ne v tomto případě.

Zack Snyder si možná myslí, že točí něco jako komiksového Gándího, ale ve skutečnosti je to pořád jen hamburger. Pro srovnání Avengers: Age of Ultron měli 141 minut - o půl hodiny méně. Byl to jen o něco lepší film než BvS, tak si u nich tu půlhodinu představte navíc a pak si upřímně řekněte, že byste ji vážně chtěli dostat. To snad raději dvě devadesátiminutové komedie s Kevinem Hartem. Nebo aspoň přestávku jako tomu u Dvojprogramů bývalo dřív. Samozřejmě, je půl roku do premiéry, takže vše se ještě může změnit, ale ke kratší stopáži? To bych se divil.

Co na stopáž Justice League aneb Ligy spravedlnosti říkáte? Dobré znamení? Špatné znamení? A vyhovuje vám současná délka blockbusterů, která se pohybuje kolem 2 hodin 20 min?

5 komentářů:

  1. Bože to je keců. Justice League musí bejt dlouhej film. Představuje 4 nový postavy. A když už někdo na to do kina půjde nebude tam spát.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně, tady je někdo děsně zaujatej masturbátor Marvelu :D pro slečinky. My chceme taky kus toho temného DC vesmíru. A na to kolik tam bude postav atd. je to přiměřená stopáž.

    OdpovědětVymazat
  3. Fake news
    http://batman-news.com/2017/03/30/justice-league-runtime-rumor-false/

    OdpovědětVymazat
  4. Ano jak píše Pavol Tinak sám Zack Snyder potvrdil že film nemá určenou stopáž filmu protože není hotový.

    Na IMDB muže profily upravovat každý kdo se zaregistruje !!!





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fanatic DC fans:-D Ale jistěže je třeba tohle brát s rezervou, je dokonce napsáno, že se to může změnit. A chlapci klid, knihovničku mi hlídá soška Batmana, ne Iron Man. A fandím i Snyderovi, ale kvůli tomu nebudu říkat, že to DC a Warneři a Zack dělají dobře. Marvel to dělá líp, ale to zas pro změnu neznamená, že budeme psát, že má dobrý padouchy. Nemá.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.