sobota 21. ledna 2017

Terminátor se vrátí pod vedením Jamese Camerona a Tima Millera!

Ne, tahle story ještě neskončila.

Hvězdy našeho mládí: Terminátor - Co dělají a jak vypadají herci z kultovní sci-fi?

Zní to neuvěřitelně, ale poté, co si Terminátor za posledních dvacet let prošel divokými a nejistými časy, by se konečně mohl vrátit s plnou parádou (i když to už jsme doufali několikrát).


Podle nejnovějších zpráv dobře informovaného serveru Deadline totiž režisér prvního Deadpoola Tim Miller (nedávno opustil Deadpoola 2), producent David Ellison ze společnosti Skydance a James Cameron pracují na vývoji nového terminátořího filmu. Je to v podstatě jediná informace, kterou máme, takže nevíme zda má jít o reboot rebootu, prequel, pokračování současné linie nebo zda budou ignorovány všechny filmy, které Cameron nedělal a naváže se na Judgement Day. Nepadlo také zatím ani slovo o tom, zda se vrátí Arnold Schwarzenegger.

TOP 5: Naši nejoblíbenější filmoví roboti

David Ellison ze Skydance získal práva na Terminátora v roce 2013 od své sestry Megan Ellison, která je v roce 2011 koupila v Cannes za 20 milionů dolarů. James Cameron by měl svá práva získat zpátky v roce 2019. Vzdal se jich během příprav prvního Terminátora, kdy je prodal producentce Gale Anne Hurd a výměnou získal právo Terminátora režírovat. Po druhém dílu se přestal téhle sérii věnovat a začalo to být znát. V podstatě každé další pokračování bylo horší než to předcházející. Cameron nechal mazaně situaci vyhnít a je jasné, že s Terminátorem se bude chtít vrátit jako král - byť jen v roli toho, kdo na celou věc dohlíží, protože má a bude mít spoustu práce s režií 4 až 28 pokračování Avatara (kdo ví, jak tohle dopadne).

David Ellison navíc oslovil i celou řadu současných autorů sci-fi, kteří by měli přijít s nosnými nápady, takže šance na pořádné ,,resurrection" tu je víc než slušná. Terminátor jako jeden z pilířů filmové akční sci-fi by si to zasloužil.

Věříte, že se podaří dalšího Terminátora natočit? A těšíte se?








0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.