středa 4. ledna 2017

Holmes a Watson: Will Ferrell jako slavný detektiv na první fotce z nové komedie

Ano, je to tak. Čeká nás komediální verze Sherlocka Holmese od tvůrce, který rád spolupracuje s Willem Ferellem a Kevinem Hartem. Takže otázka zní - kdo bude hrát Watsona, když Will Ferrell hraje Holmese?

Odpověď zní John C. Reilly. Po Kevinu Hartovi, kterého mám rád, ale u něhož mám pocit, že režiséři nedostatečně čerpají jeho talent, ani vidu, ani slechu. Trošku překvapení, tím spíš když má jít o komediální verzi, která by ,,černého" Watsona v dnešní době snesla. Ale nic takového, v tomto bude film staromódní. 

Původně to tak být ale úplně nemělo, Watsona měl totiž hrát Sacha Baron Cohen. Z jeho účasti nakonec sešlo a Reillyho obsazení tomu (při vší úctě k němu) přece jen ubírá na zajímavosti. Výhodou ale naopak je, že Reilly tvoří s Ferrellem sehranou dvojici, takže to nakonec může být ku prospěchu.

Scénář napsal a režie se zmocnil Etan Cohen, což si nepleťme s nikým z bratrů Coenových. Etan Coen má na svědomí Tropickou bouři, Madagaskar 2, Muže v černém 3 a nedávnou komedii Get Hard. Takže to není zas taková tragédie, ale upřímně řečeno, ani žádná hitparáda. Natáčení už probíhá, první fotky z placu jsou tady, filmu bychom se ale měli dočkat až v roce 2018.

Nejsem si jistý, proč si studio Columbia Pictures myslí, že zrovna tohle nutně potřebujeme, když máme Sherlocka s Cumberbatchem a odlehčeného Sherlocka s Downeym juniorem, ale třeba to bude trefa.



2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.