čtvrtek 17. listopadu 2016

Kong: Ostrov lebek - kulervoucí trailer je tady a představuje nová monstra

Kong je tady a my jako lidstvo bychom na jeho ostrově neměli být, protože tam je králem on.

Kong: Ostrov lebek už před časem mimořádně zapůsobil svým teaser trailerem a teď přidává hromadu nových úžasných záběrů. A také novou koncepci, ze které už tak nadšený nejsem. Zatím co dosud film působil jako drsné hororové drama, teď se v traileru akcentuje humor. A to mi k němu úplně nesedí, víc se mi líbila představa, že místo nezávazné oddechovky s příšerami dostaneme blockbusterový slasher, v němž nikdo nemá nic jisté a kde se od pohádky od King Kongovi přesuneme blíž k drsné poetice. Výsledek bude zřejmě někde mezi a jakkoli mám nadsázku v oddechových filmech rád, tady bych ji oželel. Škoda, naštěstí i tak to vypadá úchvatně.


2 komentářů:

  1. Vidím to tak, že z Konga bude nyní větší klaďas než obvykle. Nevím no, na první film a Jacksonovu verzi to asi mít nebude.

    OdpovědětVymazat
  2. Srry ale tento film nieje o remaku novely znameho "King Konga" ako si vatsina ludi mysli... Je to proste snimok, kde si tvorcovia len prepozicali hlavnu postavu tohoto kultoveho diela, teda "Konga" ako jedneho z prezivsich obyvatelov Skull Islandu (trochu ho sice oziarili neutronmy z vodikovych pum, ktorymi chceli zdolat aj Godzillu, ale...) snazili sa ho tymto len lepsie predstavit publiku pred tym, nez ho pustia oficialne do battle so spominanou Godz... :) Kazdopadne trailer ako sa vyrazil dych a ILM len zasa potvrdili svoju dokonalost v CGI! Thumb Up!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.