úterý 18. října 2016

CBS objednalo plné série tří nových seriálů, které patří k tomu nejúspěšnějšímu z podzimu 2016

Které to jsou?


Tři seriály dostaly od CBS plnou důvěru, že i nadále budou naplňovat vložená očekávání a přitahovat diváky.

Plného počtu dílů se tak dočkají Bull, Kevin Can Wait a také nová páteční hitovka MacGyver. Všechny tři show patří k vůbec nejúspěšnějším novinkám na trhu a pomohly CBS už po osmé za sebou získat pomyslný titul vládce sledovanosti prvních tří podzimních týdnů. Všechny tři navíc vylepšily průměr svého časového slotu oproti loňskému roku, kdy v tomtéž slotu běžely jiné show.

Bull je vůbec nejúspěšnějším novým seriálem podzimu s průměrnými 17 miliony diváků, což je zlepšení slotu oproti roku 2015 o 18-23 procent podle cílové skupiny.  Bull vypráví kriminální soudní drama, v jehož centru stojí kromě všech nezbytných složek především doktor specializující se na psychologické profily nikoliv zločinců, ale všech 12 členů poroty. To mu umožňuje předvídat jejich chování a hlasování - a samozřejmě ho i rafinovaně ovlivňovat.



Kevin Can Wait je nejúspěšnější komediální novinkou podzimu 2016. 11,26 milionu diváků je velmi dobré číslo a Kevin  James tak potvrzuje svoji pozici komediální hvězdy.


MacGyvera asi není třeba představovat. Recenze sice byly smíšené, ale 11 milionů diváků mluví jasnou řečí. Trailer jsme představili zde.

Sledujete některý z těchto seriálů a co na ně říkáte?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.