pondělí 3. října 2016

Ben Affleck promluvil: Jak se bude jmenovat nový film s Batmanem?

To neuhodnete.


Ben Affleck intenzivně maká na scénáři svého nového filmu o Batmanovi, který si i sám natočí a sám si v něm zahraje hlavní roli. A jak teď prozradil, už má v hlavě i název. Film se bude jmenovat...

...tramtadadá...

The Batman.

Tudududum.

No, není to nic světoborného, ale na druhou stranu proč to komplikovat, že? Tohle zní naprosto klasicky a to je v pořádku. Ben Affleck je poměrně přímočarý vypravěč a i jiné jeho filmy měly jednoduché názvy. Ve stejném rozhovoru Ben také prozradil, že název se teoreticky ještě může změnit a že je spokojený s tím, jak probíhají práce na scénáři.

O zápletce filmu toho mnoho nevíme, jisté je pouze to, že se v něm objeví Deathstroke, kterého si zahraje Joe Manganiello. A že Affleckovi se hodně líbí verze Deathstroke ze sérií New 52.

Samotný název The Batman už ve hře byl. Uvažovalo se o něm v případě třetího Nolanova filmu, který nakonec získal jak známo název The Dark Knight Rises.

Nový film píše Affleck společně s Geoffem Johnsem, prezidentem DC Entertainment a dočkáme se ho nejdřív v roce 2018, nebo možná až 2019.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.