čtvrtek 19. května 2016

Trailer: Nový MacGyver - co na něj říkáte?

MacGyver se vrací a reakce budou nejspíš hodně pestré.

Pro část lidí bude tohle nejspíš šok. Hlavně pro ty, kteří jsou odkojeni MacGyverem a MacGyver je pro ně jen jeden - Richard Dean Anderson. V takovém případě je mánička Lucas Till asi neosloví. Určitě se ale najde i druhá skupina, pro kterou je Till vizuálně atraktivní, Andersona jim něčím připomene a přijmou ho. Je to zkrátka jako s každým novým Bondem. Jedno je jisté. MacGyver se vrací a bude zajímavé sledovat, jak si povede ve sledovanosti a kolika sérií se dočká. Zvlášť když proti němu bude stát hned několik dalších restartovaných slavných značek jako Exorcista, Smrtonosná zbraň, 24 hodin nebo Training Day.

Hvězdy našeho mládí: MacGyver - Jak vypadají a co dělají herci ze seriálu o tajném agentovi, který udělá z párátka obojživelné vozidlo



2 komentářů:

  1. Přestože na hlavního hrdinu by asi zvyknout šlo, celá podstata seriálu mi přijde jiná. Proč každý dnešní krimi seriál musí mít svou "task force" a proč musí být temný a ponurý? MacGyver byl vždycky víc vědec než agent a tady mi to přijde přesně naopak.

    OdpovědětVymazat
  2. George Edas ? Tak to si mozno pozriem ... ale moc sancu tomu nedavam. 13 Epizod, maximalne jedna seria ...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.