čtvrtek 7. dubna 2016

Trailer: Rogue One: A Star Wars Story - první upoutávka je tady a je to ještě lepší, než jsme si představovali


Stargasm nadruhou a podruhé.


Tohle je snad ještě víc  z kategorie snů, než samotné přímé pokračování Star Wars. Akcí nabušený spin off nám po roce nabídne znovu návrat do světa starých dobrých Hvězdných válek. Znovu je tu ženská hrdinka a k ní navíc takový Forrest Whitaker nebo Donnie Yen? Ouuu jééé.

Co na to říkáte?

6 komentářů:

  1. Nadhera ;-) Srdce zaplesalo.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak se tohle může někomu líbit. Ty kostýmy vypadají hrozně a levně. Triky vypadají béčkově a může mi někdo říct proč natočili už druhý SW film bez jediného rytíře Jedi? Dialogy se nedají poslouchat. Vždyť pořád mluví o tom samém.... Vraťte nám Lucase a jeho prequely. Tohle cosi se jim tedy nerovná ani omylem!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kámo, asi se oba díváme na úplně jiný trailer...

      Vymazat
    2. Amen to this guy!

      Ten trailer mi prisiel skor ako aprilovy vtip - storyline R1 vyzera na remake epizody 7, ktora je na oplatku zase remake epizody 4. Kolko zenskych verzii Luka Skywalkera je treba, aby spravili SW zaujimavym?

      No thanks, I'll save my money for some original movie.

      Vymazat
    3. "Ty kostýmy vypadají hrozně a levně"...to je asi tak jako bys řekl stejný nesmysl o kostýmech v prequelech.Mimochodem jak si představuješ kostýmy které by na tebe nepůsobyly levně?Triků tam moc vidět není protože na rozdíl od těch prequelů se tam hraje na feeling původní trilogie kde sis na většinu dekorací mohl reálně šáhnout ne na předigitalizovaný bordel prequelů a je to právě to co většina těch co vyrůstali na původní trilogii vidět chce.Ale ty máš možna raději Jar Jara to ti neberu.A jaký "už druhý film bez jediného Jediho?" máš na mysli?Je to ve skutečnosti první SW film bez Jedijů a že tam tentokrát žádní nebudou je zcela záměrně v souladu s tím o čem má tenhle samostatný film být-ne o Jediích a světelných mečích ale o dosud upozaděné stránce(upozaděné ve filmech)SW stránce a to o normálních lidech a zemitějším přístupu.Má jít o dosud nejdrsnější Sw film s důrazem na válečný film a jeho hrdinové tentokrát nebudou mít k ruce superhrdinné čaroděje.Ale jestli cheš světelné meče tak se téměř jistě dočkáš ale jen jednoho.S červenou čepelí.Jinak SW už léta letoucí nejsou jen o Jediích.Hádám že kromě filmů toho ze světa Sw moc neznáš,přinejmenším to tak vypadá.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.