pondělí 11. dubna 2016

Sebevražedný oddíl: MTV Awards trailer přináší nové šílené záběry včetně Batmana

Co by svět dělal, kdyby Superman unesl prezidenta a někde se s ním schoval a opevnil? Zavolal by tyhle magory, aby Muže z oceli baseballkama srovnali do latě.

Kampaň, kterou mozky WB pro Sebevražedný oddíl připravily, je naprosto luxusní. A MTV Movie Wards trailer sestříhaný téměř kompletně z nových záběrů je toho dalším důkazem. Je ještě našlapanější než Bohemian Rhapsody trailer, o trochu chaotičtější, ale minimálně stejně zábavný. A je vidět, že ve filmu je tuna materiálu, se kterou se střihačům dobře pracuje. Až jsem se ke konci začal bát, aby tam toho nebylo až příliš a výsledný film nebyl přeplácaný.

Nedávno se objevily zprávy o tom, že se pro Sebevražedný oddíl dotáčí/přetáčí některé scény, aby to celé bylo vtipnější. Všechny gagy, co jsme až dosud viděli, totiž měly být údajně i všechny gagy, co ve filmu jsou resp. byly. No, moc tomu nevěřím, David Ayer rozhodně umí napsat vtipné drsňácké dialogy (jako jeden z mála), ale i kdyby to přece jen byla pravda, problém s tím nemám, humor do tohoto filmu určitě patří. Pokud je důvod vzniku dotáček jiný, musíme se jen modlit aby za a) to bylo spíš z praktických důvodů a za b) že to film jen vylepší a není to špatné znamení. Každopádně, trailery jsou boží, Margot Robbie je dvojnásobně boží a tak snad bude i film.



2 komentářů:

  1. Trailery super(material super, Margot až mooc super:D) a já chci, aby to bylo super!!:) Ale pořád to ještě neznamená, že to bude super :( :D
    A zrovna teď by ta baseballka na SUPERmana stačila:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. akorát Jay Courtney a Will Smith už míň super...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.